SPEED HOOF boost

SKU: 33100201

22.500 Ft

Készleten

  • Elősegíti a pata szilárdságát és rugalmasságát
  • Gabonamentes és melaszmentes
  • Jó ízű, könnyen elfogadják a lovak
  • A hatóanyagok optimális kombinációja

Erős, kemény és egészséges paták kívül-belül.

A repedezett patafal, a lassú növekedés vagy a törékeny szaru érzékeny korlátozza lovunkat, a szaru rossz minőségének jele. Menekülő állatként a lovak életminősége rendkívül nagy mértékben függ a jó pataminőségtől.

A SPEED HOOF Boost biztosítja négylábú barátja patáinak azt a szükséges tápanyag összetételt, amely az optimális patanövekedéshez és rugalmassághoz szükséges. A szerves kötésű cink a legfontosabb nyomelem, amely amellett, hogy támogatja a ló patáját, a bőrre és a szőrre is pozitív hatással van, selymes szőrfényt biztosít. A paták megerősítésére a HOOF Boost biotint tartalmaz, amely szintén serkentheti az metabolikus funkciókat. A kovaföld tovább erősíti a patát, az inakat, a csontokat és a szalagokat a kollagéntermelés révén.

Jó tudni: Körülbelül 8 hónap kell ahhoz, hogy egy pata teljesen megújuljon. Emiatt tanácsos a SPEED HOOF Boost-ot hosszú távon etetni, nem pedig kúraszerűen.

Tipp: Ismered a SPEED HOOF balzsamot? A HOOF Boosttal együtt használva hozzájárul a paták rugalmasságának és minőségének javításához.

Etetési javaslat: A tartós hatás elérése érdekében legalább 8 hónapos etetési időszakot javasolunk. Napi 100 testtömeg-kilogrammonként 3-4 g-ot etessen 8 hétig, majd tartson 2 hetes szünetet és ismételje meg. 1 mérőkanál kb. 20g. Elegendő egy nagy lónak (500kg) kb. 75 napra.

Összetétel: őrölt lucerna, almatörköly, lenmagtorta, szőlőcukor

Összetevők: nyersfehérje 12%, nyersrost 15,5%, nyers hamu 19,3%, kalcium 0,8%, foszfor 0,2%, nátrium 0,1%.

Tápanyag-összetevők (kg-onként): Biotin 1,250 mg, Cink glicin-cink-kelát-hidrátokból 12,300 mg

Technológiai adalék (kilogrammonként): kovaföld 150.000 mg

Súly: 1,5 kg

További információk

Márka