SPEED MOBILITY boost

SKU: 33100203

27.200 Ft

Készleten

  • A tápanyagok optimális kombinációja a porcok és az ízületek számára
  • Támogatja az ízületi folyadék képződését
  • Elősegíti a mobilitást
  • Ideális igénybevett ízületeknek

Az ízületek, szalagok és inak a mozgásszervi rendszer leginkább igénybe vett részei, ezért a legnagyobb kopásnak vannak kitéve. Ez különösen akkor észrevehető, amikor a lovak öregszenek, illetve túlterhelés vagy sérülés esetén. A mozgás nehezebbé válhat, korlátozhatják a sport- és szabadidős lovakat egyaránt.

SPEED MOBILITY Boost biztosítja a szükséges fehérjéket, aminosavakat és növényi alapú mobilizálókat, hogy lovunk a megszokott módon teljesíthessen és szervezete ellenállóbbá váljon.

A hialuron „kenőanyag” funkciót tölt be, így ízületi panaszok esetén pozitív hatással lehet az ízületekre és a porcokra. A SPEED MOBILITY boost szerves ként tartalmazó MSM-et tartalmaz, amely elősegíti a fontos tápanyagok felszívódását. A kollagén egyben támogató komponens is, mivel minden kötőszövetben és ízületi struktúrában megtalálható. A ginkgo és a csipkebogyó vérkeringést serkentő és antioxidáns tulajdonságokkal egészíti ki a teljes csomagot és extra lendületet ad a mobilitásnak.

Etetési javaslat: 5g 100 kg testsúlyra naponta, 1 mérőkanál kb. 20g. Elegendő egy nagy lónak (500kg) kb. 60 napra.

Összetétel (1 kg-onként): őrölt lucerna, almatörköly, lenmag pogácsa, szőlőcukor, 20 000 mg szerves kötésű metilszulfonil-metán, 20 000 mg glükózamin, 10 000 mg kollagén, 5 000 mg hialuronsav, szárított rózsaviráglevél

Összetevők: nyersfehérje 14,6%, nyers zsír 3,5%, nyersrost 18,6%, nyers hamu 9%, kalcium 0,9%, foszfor 0,3%, nátrium 0,1%.

Súly: 1,5 kg

További információk

Márka