Barion Pixel

Választja megrendeléséhez legmegfelelőbb fizetési módot. Bármely fizetési módot is választja, mi nem számítunk fel extra díjat, szolgáltatóink díjait nem hárítjuk át! A SPICEHORSE-nál kizárólag a megrendelt termékekért és az esetleges szállítási díjért fizet.

A SPICEHORSE webáruház az alábbi fizetési lehetőségeket kínálja.

1. Banki utalás (előre történő fizetés)

Banki előreutalás esetén, ha az összeg beérkezett a bankszámlánkra, azonnal megkezdjük a rendelés összeállítását és kézbesítését, melyről visszaigazoló e-mailt is küld rendszerünk. Fontos, hogy az utaláskor a megjegyzéshez írja be a rendelésszámot vagy Proforma számlaszámot és mindig külön átutalást indítson különböző rendelésekre. Az Ön által megrendelt terméket a kifizetés megérkezéséig fenntartjuk (de legfeljebb 7 naptári napig). Az átutalás számlánkon történő jóváírása az Ön bankjától és országtól függően 1 – 4 munkanapig is tarthat.

Banki adataink alább találhatók.

Bank EUR

Számla tulajdonos: SpiceLife s.r.o
Bank neve: Tatra Banka
IBAN: SK24 1100 0000 0029 2890 7506
SWIFT: TATRSKBX

Bank HUF

Számla tulajdonos: SpiceLife s.r.o
Bank neve: Wise Europe
GIRO: 12600016-10596879-62398779

IBAN: HU11126000161059687962398779

Bank GBP

Számla tulajdonos: SpiceLife s.r.o
Bank neve: Wise Payments
Számlaszám: 56924374
IBAN: GB10 TRWI 2314 7056 9243 74
UK sort code: 23-14-70

SWIFT: TRWIBEBB

2. Fizetés bankkártyával (BARION):

A megrendelt terméke(ke)t kényelmesen és biztonságosan fizetheti ki bank- vagy hitelkártyája segítségével. MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro és American Express kártyát fogadunk el. Az Ön bankkártyájának adatai kódolt formában SSL közvetítésével kerülnek átvitelre. Ez a magas biztonsági standard azt jelenti, hogy a SPICEHORSE webáruházában a bankkártyával történő vásárlás teljesen biztonságos. Bankkártyával történő fizetés esetén a „Verified by VISA“ és „MasterCard Secure Code“ rendszerek a speciális kódolási módszereinek köszönhetően biztosítják az interneten történő tranzakciók magas szintű biztonságát. Nem igényli semmilyen további szoftver meglétét. A már bejelentkezett vásárlók, vagy a nem regisztrált felhasználók a fizetés feldolgozása során automatikusan átirányításra kerülnek a saját bankjuk oldalára. A megrendelés sikeres befejezése érdekében, kérjük járjon el az oldalon feltüntetett utasítások szerint.

3. PayPal

A megrendelés véglegesítése után automatikusan átirányításra kerül a PayPal fizetési oldalára. A PayPal a lehető legmagasabb biztonságot kínálja az internetes vásárlók számára. A PayPal oldalán meg tudja adni adatait. A számla ellenértékét a PayPal kapja meg és automatikusan átutalja részünkre. Ez a fizetési mód sem jár többletköltséggel.

4. Utánvét

Az utánvétes fizetés kizárólag Magyarország területén érhető el. Utánvét esetében a csomag kézbesítésekor a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlíteni a megrendelt termék(ek) vételárát.

5. Ajándékutalvány

A SPICEHORSE oldalon leadott megrendeléseket ajándékutalvánnyal is fizethetőek. Az ajándékutalvány beváltásához kérjük adja meg a kedvezményes kódot.

Felhasználási feltételek:

  • Az ajándékutalványon feltüntetett érték levonásra kerül a SPICEHORSE webáruházban leadott rendelés teljes összegéből.
  • Az ajándékutalvány nem váltható készpénzre. Az ajándékutalvány nem váltható fel, értéke csak egyszeri vásárlással váltható be.
  • Azon áruk esetében, amelyekre ajándékutalványt váltottak be, az összeget visszatéríthetjük (az adásvételi szerződéstől való elállás vagy indokolt panasz esetén) az ajándékutalvány pótlása vagy az utalvány összegének megfelelő kredit létrehozása útján, mely egyéb áruk megvásárlására váltható be.
  • Az ajándékutalvány a megvásárlástól számított 1 évig érvényes, ezen időszak után az ajándékutalvány érvénytelenné válik.
  • Az ajándékutalvány megvásárlásával elfogadásra kerül az ajándékutalvány felhasználási feltételei.
  • Az áruk vásárlását az érvényes Általános Felhasználási Feltételek és a SPICEHORSE panaszkezelési szabályzata rendezi.
  • Az utalvány semmilyen módon nem pótolható elvesztés esetén.

 

Nincs Termék a kosárban

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj az elsők között újdonságainról, akcióinkról és legyen tiéd egy 10%-os vásárlási utalvány!

10%

kedvezmény