Barion Pixel

Nagyon szeretnénk, ha tetszene a tőlünk megrendelt termék/termékek. Ha azonban mégis valamivel nem elégedett, vagy meggondolta magát a rendeléssel kapcsolatban, egyszerűen visszaküldheti nekünk.

Kérjük, kövesse az alábbi utasításokat.

1. A rendelés átvételét követően a lehető leghamarabb próbálja ki vagy ellenőrizze a megrendelt terméket(eket). Tartsa őket eredeti állapotukban, csomagolással és címkékkel együtt. Fontos tudni, hogy a termék sérülése, szennyeződése vagy használati jelek esetén a visszaküldést igényt nem tudjuk elfogadjuk.

2. Ha szeretné kicserélni vagy visszaküldeni a terméket, kérjük töltse le a visszaküldési űrlapot innen.

3. Csomagolja be jól a terméket(eket) és mellékelje hozzá a kitöltött visszaküldési űrlapot. A visszaküldési űrlap nélkül a visszaküldést nem tudjuk feldolgozni.

4. Küldje el a csomagot a következő címre, őrizze meg (vagy küldje el nekünk) a csomagkövetési kódot.

SpiceLife s.r.o (SPICEHORSE)
94501 Komárno
Hadovská 870
Szlovákia

5. A visszaküldési igényt feldolgozzuk, ha cserélni szeretne, ingyenesen küldjük az új terméket.

Önnek jogában áll rendelését indoklás nélkül visszamondani a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Visszamondását követően további 14 nap áll rendelkezésére, hogy visszaküldje terméket(eket) a SPICEHORSE-nak a fenti címre. Ha a visszaküldött áru hiánytalanul, eredeti állapotában, csomagolásával és címkéivel együtt nem használt állapotban visszaérkezik hozzánk, az Ön által kifizetett vásárlás összegét a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a termék átvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön számlájára.

A termék(ek) visszaküldési költségeit a vásárlónak kell megfizetnie. Mivel a szállítás mindig a vásárló kockázatára és költségére történik, a termékeket megfelelően be kell csomagolni és címezni a fenti címre.

Ha az EU-n kívülről intézi a visszaküldést, ügyeljen arra, hogy ne tartalmazza az eredeti számlát és egyértelműen jelezze, hogy visszaküldésről van szó. Ha értéket kell megadnia, kérjük, mindig 20,00 €-nál alacsonyabb értéket adjon meg.

Javasoljuk, hogy biztosítsa csomagját, mivel az elveszett csomagokért felelősséget nem vállalunk.

Nincs Termék a kosárban

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj az elsők között újdonságainról, akcióinkról és legyen tiéd egy 10%-os vásárlási utalvány!

10%

kedvezmény