Általános rendelkezések

1. Az alábbi Általános Szerződési Feltételek kizárólag a www.spicehorse.eu oldalon történő internetes vásárlásra vonatkoznak. Jelen feltételek meghatározzák és pontosítják a Szolgáltató (működtető, eladó), melynek neve: SpiceLife s.r.o. székhelye: 94501 Komárno, Hadovská 870, Szlovákia, cégjegyzékszáma: 36693359, valamint az Ügyfél (vásárló, fogyasztó) jogait és kötelességeit. Minden szerződéses viszony a Szlovák Köztársaság jogrendjével összhangban jön létre. Amennyiben a szerződő fél fogyasztó (természetes személy) az Általános Szerződési Feltételekben le nem fektetett jogviszonyt a Polgári Törvénykönyv (40/1964-es T.t. sz.) valamint a Fogyasztóvédelmi törvény (108/2000 T.t. sz.) szabályozza. Amennyiben a szerződő fél vállalkozó (jogi személy), az Általános Szerződési Feltételekben nem tárgyalt jogviszonyt az érvényben lévő 513/1991-es T.t. sz. Kereskedelmi Törvénykönyv szabályozza.

2. A kötelező érvényű megrendelés elküldésével az Ügyfél igazolja, hogy az alábbi Általános Szerződési Feltételeket és reklamációs szabályzatot megismerte, és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Rendelés és az adásvételi szerződés megkötése

1. Minden a www.spicehorse.eu címen elérhető internetes üzlet rendszerén küldött rendelés tényleges megrendelésnek minősül (kötelező érvényű).

2. Az elküldött megrendelő egyben javaslat az adásvételi szerződés megkötésére. Az adásvételi szerződés a megrendelés visszaigazolásával jön létre és válik hatályossá, azaz amikor a rendelés visszaigazolását az ügyfél e-mailben megkapja. Az elektronikus megrendelő érvényességének feltétele az előírt adatoknak az űrlapon való hiánytalan kitöltése.

3. Az árak az egyes termékeknél vannak feltüntetve. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

4. A megrendelő elküldése előtt kiszámításra kerül a kézbesítés teljes összege, mely az ÁFA-t tartalmazza, az Ügyfél a megrendelés megerősítésével elfogadja a teljes termékösszeget, szállítási költséget és az esetleges további illetékeket.

5. A megrendelés elküldése után az Ügyfél értesítést kap a megrendelésben feltüntetett e-mail címére a megrendelésről, melynek melléklete tételesen felsorolja a megrendelt termékeket. A vételár előzetes megfizetése esetén az Ügyfél az átutalás egyedi azonosítójaként a regisztrációkor megadott e-mail címét tünteti fel.

6. Az áru tulajdonjoga a teljes vételi ár megtérítése és a termék átvétele után az Ügyfelet illeti.

7. A megrendelő kitöltésével és elküldésével az Ügyfél beleegyezik, hogy a Szolgáltató összegyűjtse és tárolja az Ügyfél személyes és vásárlási adatait. (lásd: Személyes adatok védelme)

8. A bizonylatot (nyugtát vagy számlát) a kiküldött megrendeléshez mellékeljük, minden rendelést rendszerünkben 5 évig tárolunk, az esetleges reklamáció esetén elég megadni a szerződés adatait (a regisztrációs e-mail cím, megrendelés dátuma és száma, valamint a vásárló személy-, esetleg cég neve).

Az áru kézbesítése, szállítási határidő

1. Az átlagos szállítási határidő 3-5 munkanap, legkésőbb 7 munkanapon belül mindenképpen leszállítjuk Önnek az árut. Az adott termék iránti nagy érdeklődés esetén a szállítás késedelmet szenvedhet. Ez esetben elnézését kérjük. Az áru leszállításával kapcsolatos késedelemről vagy a termék kifutásáról (kiárusításáról) tájékoztatjuk Önöket.

2. A hétvégén vagy ünnepnapon beérkezett rendeléseket legkésőbb a következő munkanapon visszaigazoljuk. A szállítás határideje ilyen esetben a munkaszüneti napok számával megnő.

A szállítás módja

1. Amennyiben a rendszer felajánlja, a szállítás módját a megrendelő űrlap kitöltésekor  az Ügyfél maga választja ki a rendelés elküldése előtt.

2. A nem átvett küldeményeket kizárólag ismételt kérésre, vagy egyéb megegyezés alapján küldjük ki újra.

Az áru átvétele

1. Az áru átvétele postai szolgálattal történik, az áru a megrendelőlapon megadott szállítási címre kerül kézbesítésre.

2. A csomag mindig tartalmazza a bizonylatot (nyugtát vagy számlát).

A vásárló személyes adatainak védelme

1. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy minden az Ügyfél regisztrációja és rendelése révén kapott személyes adatot az érvényes 101/2000-es számú, a személyes adatok védelméről szóló törvénnyel összhangban dolgoz fel, és kizárólag cégen belül használja fel a megkötött szerződésben vállalt kötelezettségei teljesítése érdekében, valamint a www.spicehorse.eu internetes oldal működésének, szolgáltatásainak és gazdasági eredményeinek értékelésében, kivéve azokat az eseteket, amikor az Ügyfél személyes adatainak megadását törvény vagy közigazgatási szerv határozata írja elő.

2. A Szolgáltató kijelenti, hogy a személyes adatok feldolgozását kizárólag szakképzett munkatársai végzik.

3. Az Ügyfél nyilatkozik, hogy a „Kosár” űrlap kitöltésével és megerősítésével a 101/2000 T.t. számú törvény 5. § 2. bekezdése értelmében beleegyezik a Szolgáltató rendelkezésére bocsátott személyes adatainak feldolgozásába.

4. Az Ügyfél által megadott személyes adatok védelmére a 101/2000 T.t. számú törvény érvényes változata vonatkozik.

5. Az Ügyfél kötelezi magát, a Szolgáltató részéről érkező kérelem alapján, további adatok megadására, a „Kosár” űrlapon felsorolt adatok teljességének és valódiságának megállapítása céljából.

6. A Szolgáltató a megkötött adásvételi szerződést tárolja, mely kizárólag a Szolgáltató kijelölt alkalmazottjai számára hozzáférhető.

Az adásvételi szerződéstől történő elállás (termék visszaküldése)

1. Az Ügyfél a szerződéstől az áru átvételétől számított 7 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Amennyiben így dönt, az árut a megadott időben vissza kell küldenie a Szolgáltatónak. A Szolgáltató a visszaküldött áru átvételétől számított 15 napon belül a kifizetett összeget az Ügyfél számára visszautalja.

2. Ha a termék cseréjét vagy pénz visszafizetést kér (lásd. az 1. bekezdést), kérjük, a terméket használatmentesen, épen, az eredeti címkékkel, az eredeti csomagolásban küldje vissza.

3. Visszaküldés esetén az Ügyfél megfelelő csomagolást válasszon, hogy a termék a szállítás során ne sérüljön. A Szolgáltató javasolja, hogy a visszaküldött termékre az Ügyfél kössön biztosítást. A nem megfelelő csomagolás miatt, a visszaküldés során megsérült terméket nem áll a Szolgáltató módjában sem kicserélni, sem pedig annak árát visszatéríteni.

4. Az Ügyfél a terméket utánvétellel nem küldheti vissza a Szolgáltató részére, utánvételes átvételt a Szolgáltató nem teljesít, a küldött terméket az Ügyfél postaköltség megtérítése nélkül visszakapja.

5. Az Ügyfél a megrendelést annak Szolgáltató általi visszaigazolásától számított legkésőbb 24 órán belül visszavonhatja (töröltetheti).

Garancia és reklamáció

1. A jótállás idejét a Polgári Törvénykönyv érvényes rendelkezései határozzák meg mely alapján 24 hónapig érvényes, a törvényben leírt kivételekkel. A jótállási időszak a termék Ügyfél általi átvételétől számítódik, mely meghosszabbodik az esetleges garanciális javítás idejével.

2. Az esetleges reklamációkat a www.spicehorse.eu oldal Reklamációs szabályzata szerint kezeljük, valamint a Szlovák Köztársaság vonatkozó érvényes jogi normái alapján.

Záró rendelkezések

1. Az alábbi Általános Szerződési Feltételek, a beküldés napján, a Szolgáltató internetes oldalán megtalálható formában érvényesek.

2. Az Ügyfél a honlapon történt regsiztrációjával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeknek a megrendelés napján érvényes valamennyi pontját, valamint terméknek a www.spicehorse.eu honlapon feltüntetett fogyasztói árát, amennyiben az adott esetre bizonyíthatóan nem vonatkozik egyéb megállapodás.

Az alábbi feltételek 2018. január 1-én lépnek hatályba.

Házhozszállítás

Szállítás módja

Termékeinket készletről szállítjuk a fizetéstől számított maximum 48 órán belül.

Posta

Levél vagy csomag feladása a Slovenská pošta vagy Magyar Posta szolgáltatásainak és díjszabásának igénybevételével történik.

A postai küldemények feladása nem ajánlott levélként történik. A postán elveszett küldeményekért felelősséget nem vállalunk.

Futászolgálat

A küldemény feladása a GLS szolgáltatásainak és díjszabásának igénybevételével történik

Fizetés módja

Banki átutalás

Név: SpiceLife s.r.o.
Bank neve: Tatra Banka
Számlaszám (IBAN): SK24 1100 0000 0029 2890 7506
Számla devizaneme: EUR
SWIFT: TATRSKBX

A megjegyzés rovatban kérjük a regisztrációjához megadott e-mail címét feltüntetni! Banki átutalás esetén, a kiszállításra a megrendelés ellenértékének számlánkon történő jóváírását követően kerül sor. Ha a megrendelt áru vételára 1 héten belül nem kerül átutalásra, úgy munkatársunk megkísérli felvenni Önnel a kapcsolatot. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

Bankkártyás fizetés

Gyors és biztonságos rendszer. A bankkártyás fizetés EURO-ban, a Barion virtuális POS terminálján, a CardPay szolgáltatási rendszerén keresztül történik. A kártyás fizetési mód kiválasztásával Ön automatikusan átirányításra kerül a Barion biztonságos POS termináljának weboldalára. Ezen az oldalon tudja megadni a szükséges bankkártya információkat (kártyaszám, CV kód és kártya lejárati dátum) és megerősítheti a vásárlási összeg értékét euróban. Ezután értesítést kap a tranzakció feldolgozásáról.

Nincs Termék a kosárban

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj az elsők között újdonságainról, akcióinkról és legyen tiéd egy 10%-os vásárlási utalvány!

10%

kedvezmény