SPEED ELECTROLYTE boost

SKU: 33100202

15.900 Ft

Készleten

  • Jó ízű, könnyen elfogadják a lovak
  • Szabályozza az elektrolit egyensúlyt
  • Ásványi anyagokban gazdag
  • Gabonamentes

Amilyen szép a nyár, olyan meleg és izzasztó is – különösen a lovaknak. A hosszabb szőrű loval lovaglás nélkül is izzadhatnak. Ha lovunk izzadni kezd melegebb hőmérsékletben, vagy edzés és lovaglás során, fontos elektrolitokat veszít.

A SPEED ELECTROLYTE Boost támogatja, hogy lovunk fitt és jó teljesítőképességű legyen ilyen körülmények között is. A fontos ásványi anyagok és nyomelemek kombinációja gyorsan egyensúlyba hozza lovas társunk elektrolitjait, így megelőzve az izomfeszültséget és ingerlékenységet.

Érdekességek: A nátrium segít stabilizálni és szabályozni a vérnyomást, míg a kalcium pozitív hatással van a sejtek vízfelvételére. Az ELECTROLYTE Boost-ban lévő magnézium elősegíti az ingerületvezetést az idegekben és az izmok teljesítményét. A hozzáadott kálium pozitívan befolyásolja a bázisok és savak egyensúlyát.

Etetési javaslat: Normális izzadás esetén naponta rendszeresen kb. 8 g / 100 kg. Magas fokú izzadás esetén 1-3 napon keresztül kb. 10 g /100 kg naponta. 1 mérőkanál kb. 20g. Mindig biztosítson elegendő friss vizet!

Összetétel: őrölt lucerna, almatörköly, lenmag pogácsa, kalcium-karbonát, kálium-karbonát, nátrium-klorid, magnézium-fumarát

Összetevők: nyersfehérje 9%, nyers zsír 2%, nyersrost 10%, nyers hamu 37%, kalcium 6%, foszfor 3,9%, nátrium 0,1%, magnézium 1,3%, kálium 5,5%. klorid 1,9 %

Súly: 1,5 kg

További információk

Márka