Winderen Thermo Silver Training fáslialátét

SKU: N/A

15.900 Ft23.900 Ft

  • Termoaktív
  • Véd a sérülésekkel szemben
  • Gátolja a baktériumok és a gombák szaporodását
Kategória: ,

​​​​​Winderen Thermo Silver edzéshez való fáslialátét nanoezüsttel.

A Thermo Silver edzéshez való fáslialátét kiválóan védi a ló lábát. Rendkívül puha, vékony és könnyedén illeszkedik a lábhoz, megakadályozva a fájdalmas nyomáspontok kialakulását. Ötrétegű szerkezete egyedülálló védelmet és hőszabályozást kínál, ezáltal óvva a ló lábát edzés közben.

A Winderen Thermo Silver edzéshez való fáslialátét legalsó rétegében – amely közvetlenül érintkezik a ló bőrével – egy ezüstionokat tartalmazó, csúcstechnológiás anyagot használtunk, amelyet a Winderen NanoSilver Line termékvonalunktól kölcsönöztek. Az ezüstionok gátolják a baktériumok, a vírusok és a gombák szaporodását, minimalizálva ezáltal a fertőzések kialakulásának esélyét az érzékeny végtagokon. Az ezüstionok közvetlenül a fonálban helyezkednek el, így nem kerülnek a bőrre, ami azt jelenti, hogy az edzéshez való fáslialátét kíméletes a bőrhöz, és nem befolyásolja természetes pH-értékét. Ideális megoldás tehát az allergiára hajlamos lovak számára. Mivel az ezüstionokat közvetlenül a fonálba integrálták, az anyag még többszöri mosást követően sem veszít hatékonyságából.

Az anyag egyedi szerkezete – a nemezréteggel együtt – hatékonyan vezeti el a verejtéket és a nedvességet. Ráadásul az ezüstionok a kellemetlen szagokat is csökkentik, így a fáslialátét hosszabb ideig megőrzi frissességét. Ezenkívül a többrétegű szerkezet teljes felületén hatékony védelmet biztosít a behatásokkal szemben, védve a ló lábát edzés közben.

A megfelelően ápolt fáslialátét még többszöri mosást követően sem veszít formájából és hatékonyságából. Kétdarabos készletben kapható.

További információk

Szín

fehér, kék

Méret

Cob, Full, X-FULL

Márka