Winderen Pony nyeregalátét

SKU: N/A

36.900 Ft

A Winderen Anatomic Top Line nyeregalátét a legjobb minőségű anyagokból készült. A természetes 100% pamutnak köszönhetően a Winderen nyeregalátét kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik. A kopásnak kitett területek megerősítettek, hogy a nyeregalátét tartós és szép maradon még erős igénybevétel esetén is. Ráadásul az Anatomic Top Line nyeregalátétekhez mosógépben moshatók, többszöri mosás után sem megy össze, vagy veszíti el alakját.

A nyeregalátét anatómiai formája alkalmazkodik a ló hátának természetes formájához, így elkerülve az érzékeny részek (mar, gerinc) becsípődését, kidörzsölését.

A nyeregalátét eleje magasra szabott, hogy elég helyet biztosítson az érzékeny marnak. A nyeregalátét megfelelő merevsége minimalizálja a nyereg elcsúszását a lovaglás során.

Tartós felső anyag

Felső anyaga tartós, légáteresztő és kopásálló. Nem csúszik el, hosszú idővel is megőrzi szép megjelenését. A lószőr és a kosz könnyen eltávolítható. Finom, szintetikus bőr szegéllyel.

Nemeztöltet

A ló a nyereg alatt izzad a legjobban, ezért a Winderen nyeregalátét puha és természetes nemez (filc) töltetű. Magas izzadságelnyelő tulajdonságának köszönhetően kiváló szigetelést biztosít a nyereg és a ló között

100% pamut

Az Anatomic Top Line nyeregalátét alsó része 100% természetes dombornyomott pamutból készült, így biztosítva a lehető legjobb hőszabályozást és nedvességelvezetést.

Kézzel készült Lengyelországban

A Winderen Anatomic Top Line ugró nyeregalátét úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a Winderen Back Protect Solution nyeregemelő pony változatához.

További információk

Szín

fehér-rosegold, kék-rosegold, rózsaszín-kék, barna, fekete, rózsaszín, világoskék, zöld

Méret

Pony

Márka

Modell

ugró