Winderen Thermo Clear munkafásli

SKU: N/A

21.900 Ft

  • Termoaktív
  • Véd a sérülésekkel szemben
  • Gátolja a baktériumok és a gombák szaporodását
Kategória: ,
Címkék: ,

A Winderen Thermo Clear edzőfásli olyan különleges anyagból készül, amelyet kifejezetten a ló és a lovas kényelmének biztosítása érdekében fejlesztettek ki.

Egységes szerkezete tökéletes védelmet nyújt a ló végtagjainak a behatásokkal és a bőrsérülésekkel szemben. Az anyag szálai levegővel telített vékony csövekből állnak, amelyek aktívan a felszínre vezetik a nedvességet. Mindez remek légáteresztő képességet biztosít, ezáltal elősegíti az optimális testhőmérséklet fenntartását, és megakadályozza az inak túlmelegedését.

Sima felülete megkönnyíti a fásli tisztán tartását. Még a homok sem tud igazán megtapadni felszínén, így nagyszerű megoldást kínál azoknak a lovasoknak, akik a mindennapos edzéshez befáslizzák lovuk lábát.

Tökéletes kiegészítő az edzéshez

A Thermo Clear edzőfáslihoz használt anyag csak hosszanti irányban nyúlik. Ez a két irányban nyúlékony szerkezet biztosítja, hogy a fásli tökéletesen illeszkedjen a lábhoz, csökkentve a nyomáspontokat és elősegítve a láb megfelelő működését edzés közben.

A minőséget és a biztonságot szem előtt tartva katonai tépőzárat használtak, amely szorosan tartja még a nedves és szennyezett fáslit is. Ezeket a felületeket vízálló polimerréteggel is bevonták.

Négydarabos készletben kapható. Praktikus hálós táskába helyezve.

A Thermo Clear edzőfásli és a Thermo Silver edzéshez való fáslialátét egymás tökéletes kiegészítőjeként védik a ló lábát edzés közben.

További információk

Szín

barna, fehér, fekete, kék, szürke

Márka