Winderen Thermo Clear istálló fásli

SKU: N/A

21.900 Ft

  • ​​​​Szellőző
  • Termoaktív
Címkék: ,

​​​​​A Winderen Thermo Clear termoaktív istálló fásli páraáteresztő membránt tartalmazó anyagokból készül, így külső felületén nem tud megtapadni a forgács. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a fásli nem csupán melegen tartja a ló lábát, hanem egész felületén szellőzik, és hatékonyan elvezeti a nedvességet, ezáltal megelőzi az inak túlmelegedését. A fásli felszínét különleges módon alakították ki, hogy ne tudjanak megtapadni rajta a forgács- és szalmadarabkák. Ez különösen praktikussá teszi használatát, főként olyan lovasok számára, akik naponta fáslizzák lovuk lábát. Ezért is tökéletes az istállóban való használatkor.

A fásli anyaga nem nyúlékony, ezért éjszaka is biztonságosan használható. A helyesen felhelyezett fásli nem mozdul el, nem gyűrődik fel, és egész éjszaka a megfelelő helyen marad a lábon. Ráadásul – a minőséget és a biztonságot szem előtt tartva – katonai tépőzárral záródik, amely szorosan tartja még a nedves és szennyezett fáslit is.

A Thermo Clear istálló fásli és a Thermo Silver istálló fáslialátét egymást tökéletesen kiegészítve segítik elő a ló lábának regenerálódását az istállóban töltött pihenés során.

További információk

Szín

fekete, kék, szürke

Márka