Winderen Thermo Silver istálló fáslialátét

SKU: WIN-456

19.900 Ft

Készleten

  • ​​​​Szellőző
  • Termoaktív

​​​​​Nanoezüstöt tartalmazó Winderen istálló fáslialátétek

A Winderen Thermo Silver fáslialátét kellemesen puha tapintású, a ló lábára könnyen felhelyezhető, praktikus termék. Három rétegből áll: egy korszerű anyagból, amely közvetlenül a fonálba integrált ezüstionokat tartalmaz, egy antibakteriális Thinsulate hőszigetelésből és egy páraáteresztő pamutból.

A Thermo Silver fáslialátét hatékonyan vezeti el a nedvességet, és a kiváló minőségű Thinsulate hőszigetelést pamut külső borítással párosítva egyedülálló hőszabályozó tulajdonságokkal bír. Az innovatív anyagoknak és a minőségi varrásnak köszönhetően még többszöri mosást követően sem változik külső megjelenése és nem veszít hatékonyságából. Kétdarabos készletben kapható.

Thinsulate hőszigetelés

A Thinsulate hőszigetelést alkalmazzák többek között a hivatásos alpinistáknak, katonáknak és sportolóknak készített öltözékekben. Ez az anyag elsőrangú hőszabályozó tulajdonságokkal bír – jól szellőzik, nem nedvszívó, és hatékonyan vezeti el a nedvességet –, ezáltal megelőzi a ló lábának túlmelegedését. Nem nyomódik össze, nem mozdul el, és többszöri mosást követően is megőrzi selymes puhaságát.

Nanoezüst anyag

Az ezüstionok gátolják a baktériumok és a penészgombák szaporodását, csökkentve ezáltal a bőrfertőzések kockázatát, különösen a ló érzékeny csüdjén. Az általunk választott anyag lehetővé teszi, hogy a közvetlenül a fonálba integrált ásványok folyamatosan adják le az ezüstionokat. Ennek köszönhetően a fáslialátét még többszöri mosás után sem veszít hatékonyságából.

A Thermo Clear istálló fásli és a Thermo Silver istálló fáslialátét egymást tökéletesen kiegészítve segítik elő a ló lábának regenerálódását az istállóban töltött pihenés során.

További információk

Márka

Szín

szürke