PS of Sweden kantár Paladin

SKU: 10-0030

119.600 Ft

Kategória: ,

A PS of Sweden Paladin anatómiai kantár a stílusos bestseller!

Innovatív fejlesztés, a PS of Sweden Paragon és Jump Off kantárjának az ötvözete. Tökéletes választás díjlovagláshoz és díjugratáshoz egyaránt.

Orrszíj

Az orrszíj anatómiai kialakításának köszönhetően nem gyakorol nyomást a csontokra és az érzékeny idegvégződésekre. Extra puhán párnázott, az áll alatt visszacsatolósan záródik (pullback).

Tarkószíj

A kantár tarkószíja új speciális kialakítású szabadalmazott. Az extrán párnázott és szélesített tarkószíj nagy mértékben csökkenti az érzékeny fülek mögötti részre és a tarkóra nehezedő nyomást, a fülek szabadabban tudnak mozogni.

Pofaszíj

A pofaszíj szabadalmazott, állítható és rugalmas, így tökéletesen illeszthető a zabla a ló szájába. Könnyen állítható, cserélhető.

Homlokszíj

A homlokszíj szabadalmazott Click-it™ designnal működik, így akkor is cserélhető a homlokszíj, ha a kantár már a ló fején van.

Megjegyzés:

  • Torokszíj nélkül
  • Kristály homlokszíj külön vásárolható
  • Szár nélkül

Angol környezetbarát, vegán növényi cserzésű bőrből készült.

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, segítség kell a megfelelő méret kiválasztásában vagy szeretné jobban megérteni a PS of Sweden anatómiai kantárok hatásmechanizmusát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink segítenek a tökéletes kantár kiválasztásában!

 

További információk

Szín

barna, fekete

Méret

Cob, Full, X-FULL

Márka

Modell

díjlovas