PS of Sweden kantár Nirak

SKU: 10-0030-1

115.600 Ft

Kategória: ,

PS of Sweden Nirak anatómiai kantár

Orrszíj

Az állítható orrszíj segítségével a lovas eldöntheti mekkora nyomás szeretne helyezni az orrészre. Segíti a zabla könnyebb elfogadását, ezért ideális választás fiatal lovak számára is, akik még tanulják a lovassal történő kommunikációt, illetőleg azoknak a lovaknak, akik kerülik a kapcsolatot a lovas kezével, könnyen az elejükre kerülnek.

Ideális továbbá a nagyon menős lovaknak is, mert a lovas egy élesebb zabla használata vagy erősebb kéz nélkül is könnyebben tudja szabályozni az iramot. A PS of Sweden Nirak™ kantár a megfelelő zablával tökéletes kommunikációt biztosít ló és lovasa között. Az orrszíj anatómiai kialakításának köszönhetően elkerüli a nyomáspontokat, nem gyakorol nyomást a fogakra, csökkenti az esetleges zablával kapcsolatos problémákat.

Tarkószíj

A kantár tarkószíja anatómiai kialakítású, nagy mértékben csökkenti az érzékeny fülek mögötti részre és a tarkóra nehezedő nyomást. Rendkívül hatékony a puha légréses párnának köszönhetően. A fül körüli rész extrán párnázott és szélesített a még nagyobb komfort érdekében.

Pofaszíj

A pofaszíj szabadalmazott, puha és rugalmas, így tökéletesen illeszthető a zabla a ló szájába. Könnyen állítható, cserélhető mindkét oldalon, így minden lóra és zablára egyszerűen méretezhető.

Homlokszíj

A homlokszíj szabadalmazott Click-it™ designnal működik, így akkor is cserélhető a homlokszíj, ha a kantár már a ló fején van.

Megjegyzés:

  • Torokszíj nélkül
  • Kristály homlokszíj külön vásárolható
  • Szár nélkül

Spanyol környezetbarát, vegán növényi cserzésű bőrből készült. FEI, USEF/USDF és BD által engedélyezett lovaknak, póniknak díjlovaglásban, díjugratásban és lovastusában egyaránt.

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, segítség kell a megfelelő méret kiválasztásában vagy szeretné jobban megérteni a PS of Sweden anatómiai kantárok hatásmechanizmusát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink segítenek a tökéletes kantár kiválasztásában!

 

További információk

Szín

barna, fekete

Méret

Cob, Full, X-FULL

Márka

Modell

ugró