PS of Sweden kantár High Jump

SKU: 10-0029

135.600 Ft

Kategória: ,

A PS of Sweden High Jump kantár a világ egyik legkedveltebb anatómiai kantárja.

Orrszíj

Forradalmian új anatómiai design, elkerüli a nyomáspontokat. Az orrszíj nem gyakorol nyomást a fogakra, csökkenti az esetleges zablával kapcsolatos problémákat.

Tökéletesen fekszik az orrnyergen, rugalmas és egyedi illeszkedést biztosít minden ló számára. Kontrasztos fehér színű hímzéssel, extra puhán párnázott az áll alatt, visszacsatolós (pullback).

A PS of Sweden orrszíjak tetszőlegesen cserélhetőek, variálhatóak az adott igényeknek megfelelően.

Tarkószíj

A tarkószíj új speciális tervezésű. Az extrán párnázott és szélesített tarkószíj nagy mértékben csökkenti az érzékeny fülek mögötti részre és a tarkóra nehezedő nyomást.

Pofaszíj

A pofaszíj szabadalmazott, állítható és rugalmas, így tökéletesen illeszthető a zabla a ló szájába. Könnyen állítható, cserélhető.

Homlokszíj

A homlokszíj szabadalmazott Click-it™ designnal működik, így akkor is cserélhető a homlokszíj, ha a kantár már a ló fején van. Kék PS logóval.

Megjegyzés:

  • Torokszíj nélkül
  • Kristály homlokszíj külön vásárolható
  • Szár nélkül

Az év lovas terméke (Hippson 2014)!

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, segítségre lenne szüksége a megfelelő méret kiválasztásában vagy szeretné jobban megérteni a PS of Sweden anatómiai kantárok hatásmechanizmusát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink örömmel segítenek a tökéletes kantár kiválasztásában!

További információk

Szín

barna, fekete

Márka

Méret

Cob, Full, X-FULL

Modell

ugró