PS of Sweden nagykantár Paragon

SKU: N/A

139.600 Ft

Kategória: ,

A PS of Sweden anatómia nagykantár Nina Hofmannal került tervezésre, a Jump Off kantár továbbfejlesztett változataként. Így már a nagykantárban lovagolt díjlovak esetében is az anatómiai designnak köszönhetően a kantár elkerüli a nyomáspontokat, teljes szabadságot ad a pofacsontoknak és az érzékeny idegvégződéseknek.

Orrszíj

Az anatómiai kialakítású orrszíjnak köszönhetően a ló szája szabadabban mozoghat lovaglás közben. Extra puhán párnázott az áll alatt, visszacsatolós (pullback), nem fejt ki nyomást a fejre és a fogakra, 4,5 cm.

Tarkószíj

A szabadalmazott speciálisan kialakított extrán párnázott és szélesített tarkószíj nagy mértékben csökkenti a fülek mögötti és a tarkóra nehezedő nyomást. Extra párnázottsággal, így a fülek könnyebben és szabadabban mozoghatnak.

Pofaszíj

A pofaszíj szabadalmazott, kerekített, állítható és rugalmas, így tökéletesen illeszthető a zabla a ló szájába. Könnyen állítható, cserélhető.

Homlokszíj

A homlokszíj kerekített és szabadalmazott Click-it™ designnal működik, így akkor is cserélhető a homlokszíj, ha a kantár már a ló fején van. Kék PS logóval.

Megjegyzés:

  • Torokszíj nélkül
  • Kristály homlokszíj külön vásárolható
  • Szár nélkül, külön vásárolható
  • Ajándék PS kantártartóval

Kézzel készült környezetbarát, vegán növényi cserzésű bőrből. Első használat előtt használjon bőrápoló olajat vagy balzsamot. Rendszeres ápolása javasolt, minden használatot követően tisztítsa bőrtisztítóval.

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, segítségre lenne szüksége a megfelelő méret kiválasztásában vagy szeretné jobban megérteni a PS of Sweden anatómiai kantárok hatásmechanizmusát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink örömmel segítenek a tökéletes kantár kiválasztásában!

 

További információk

Szín

barna, fekete

Méret

Full

Márka

Modell

díjlovas