PS of Sweden kantár Jump Off

SKU: N/A

107.600 Ft

Kategória: ,

A PS of Sweden Jump Off kantár a világ egyik legkedveltebb anatómiai kantárja, ideális ugró munkához és bármilyen lovagláshoz minden szakágban. Angol környezetbarát, vegán növényi cserzésű bőrből készült.

Orrszíj

Anatómiai design, elkerüli a nyomáspontokat, teljes szabadság a pofacsontoknak és az érzékeny idegvégződéseknek. Extra puhán párnázott az áll alatt, visszacsatolós (pullback).

Tarkószíj

A tarkószíj speciális tervezésű. Az extrán párnázott és szélesített tarkószíj nagy mértékben csökkenti az érzékeny fülek mögötti részre és a tarkóra nehezedő nyomást, a fülek könnyen és természetesen tudnak mozogni.

Pofaszíj

A lapos pofaszíj szabadalmazott, állítható és rugalmas, így tökéletesen illeszthető a zabla a ló szájába. Könnyen állítható, cserélhető.

Homlokszíj

A homlokszíj szabadalmazott Click-it™ designnal működik, így akkor is cserélhető a homlokszíj, ha a kantár már a ló fején van. Kék PS logóval.

Megjegyzés:

  • Torokszíj nélkül
  • Kristály homlokszíj külön vásárolható
  • Szár nélkül
  • Ajándék PS kantártartóval

Kézzel készült környezetbarát, vegán növényi cserzésű bőrből. Első használat előtt használjon bőrápoló olajat vagy balzsamot. Rendszeres ápolása javasolt, minden használatot követően tisztítsa bőrtisztítóval.

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, segítségre lenne szüksége a megfelelő méret kiválasztásában vagy szeretné jobban megérteni a PS of Sweden anatómiai kantárok hatásmechanizmusát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink örömmel segítenek a tökéletes kantár kiválasztásában!

 

További információk

Szín

barna, fekete

Méret

Cob, Full

Márka

Modell

ugró