Kentucky Deep bokavédő

SKU: 88204

41.600 Ft

  • Erős TPU anyagból szellőzőnyílásokkal az optimális szellőzés és hűtés érdekében
  • Továbbfejlesztett kialakítással maximális a mozgásszabadság
  • Lélegző 3D Spacer bélés a nagyobb kényelemért és légáteresztő képességért
  • Meghosszabbított rész puha gumiból a pártaszél védelmében
  • FEI által fiatal lovak számára is elfogadott

A Kentucky Horsewear Deep bokavédő erős TPU borítású anyagból készült több szellőző lyukkal és háromszög alakban elhelyezett nagyobb hálós szellőzőnyílásokkal. Belseje extra TPU réteggel, hogy megvédje a lábakat a sérülésektől mozgás közben. A Kentucky Deep bokavédő meghosszabbított 3D spacer béléssel lett ellátva, ami fedi a pártaszéleket és megvédi vágásoktól, karcolásoktól. A 3D spacer külseje puha gumival van megerősítve.

A Kentucky Deep bokavédő a FEI szabályai szerint fiatal lovak díjugrató osztályaiban engedélyezett.

A Kentucky bokavédő a rendkívül légáteresztő és a jól ismert 3D Spacer bélésből készült, amit a 3D ínvédő és lótakaró esetében is használnak. Külső TPU borítás könnyű súlyú, mégis rendkívül erős. A magas minőségű tépőzár maximális tapadást és biztonságot nyújt lovunknak, a bokavédő nem csavarodik el vagy csúszik le.

Az anatómiai kialakításának köszönhetően a bokavédő jól illeszkedik a ló lábához, így maximális kényelmet és védelmet nyújt. A nagy mozgásszabadság miatt lovunk jobban tud ugrani.

M méret

Mosógépben 30°C-on mosható (szárítógépbe ne tegye). Javasoljuk mosózsák használatát, hogy elkerüljük a karcolódást. Használd a Kentucky Boots Cleanert, ami kifejezetten a TPU ínvédők és bokavédők tisztítására fejlesztettek. Használata fényes lesz, olyan mint újkorában.

További információk

Szín

barna, fekete

Márka

Méret

M

Modell

bokavédő