Kentucky Vegan Young Horse bárányszőrös bokavédő

SKU: 88205

39.600 Ft

  • Erős TPU anyagból szellőzőnyílásokkal az optimális szellőzés és hűtés érdekében
  • Továbbfejlesztett kialakítással maximális a mozgásszabadság
  • Vegán szintetikus bárányszőr miatt extra a kényelmes és légáteresztő
  • FEI által fiatal lovak számára is elfogadott

A Kentucky Horsewear Young Horse vegán bárányszőrös bokavédő erős TPU borítású anyagból készült több szellőző lyukkal és háromszög alakban elhelyezett nagyobb hálós szellőzőnyílásokkal. Belseje extra TPU réteggel, hogy megvédje a lábakat a sérülésektől mozgás közben.

A Kentucky Deep bokavédő a FEI szabályai szerint fiatal lovak díjugrató osztályaiban engedélyezett.

A Kentucky szintetikus bárányszőrös bokavédő a rendkívül légáteresztő és a jól ismert Kentucky szintetikus bárányszőrből készült, amit évek óta a népszerű bárányszőrös kötőfék, Show takaró és hevederek esetében is használnak. Külső TPU borítás könnyű súlyú, mégis rendkívül erős. A magas minőségű tépőzár maximális tapadást és biztonságot nyújt lovunknak, a bokavédő nem csavarodik el vagy csúszik le.

Az anatómiai kialakításának köszönhetően a bokavédő jól illeszkedik a ló lábához, így maximális kényelmet és védelmet nyújt. A nagy mozgásszabadság miatt lovunk jobban tud ugrani.

S, M és L méretben

Mosógépben 30°C-on mosható (szárítógépbe ne tegye). Javasoljuk mosózsák használatát, hogy elkerüljük a karcolódást. Használd a Kentucky Boots Cleanert, ami kifejezetten a TPU ínvédők és bokavédők tisztítására fejlesztettek. Használata fényes lesz, olyan mint újkorában.

További információk

Szín

barna, fekete, rózsaszín, smaragd

Méret

S, M, L

Márka

Modell

bokavédő