Barion Pixel

Mágneses lótakaró

A Kentucky Horsewear ismét egy fantasztikus újdonsággal rukkolt elő! Mi már annyira vártuk! A Recuptex mágneses lótakaró!

A Kentucky Horsewear mágneses lótakaró ugyanazt a legkorszerűbb Recuptex szövettechnológiát használja, mint a jól ismert és vásárlók körében is népszerű Kentucky Horsewear mágneses istállófásli esetében is.

BEKINOX® technologia alapján a szövetbe inox fonalakat (rozsadementes szálakat) szőttek, ami visszatükrözi a ló testében létrehozott mágneses mezőket (Farady kalitka). Ezek a mezők serkentik a vérkeringést és az oxigénáramot. Természetes módon gyorsítják a gyógyulási folyamatot és lazítják el az izmokat.

Erős, rendkívül tartós hálós anyagból készült, használható nyáron és télen bármely Kentucky Horsewear takaróval kombinálva. Ideális használat lovaglás előtt vagy után a lovak izmainak bemelegítésére vagy ellazítására. Egész éjszakára is felhelyezhető lovunkra.

Javasoljuk, hogy folyamatosan növeljük a használati időt, kezdve egy órával, fokozatosan növelve, hogy lovunk hozzá szokhasson a bizsergető érzéshez amit a takaró okoz.

Termékeinket készletről, azonnal, ingyenesen szállítjuk Szlovákia, Magyarország és Csehország egész területén!

Ha kérdésed van nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot

vagy a Spicehorse Facebook oldalára is írhatsz üzenetet

Nincs Termék a kosárban

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj az elsők között újdonságainról, akcióinkról és legyen tiéd egy 10%-os vásárlási utalvány!

10%

kedvezmény