Barion Pixel

A Kentucky Horsewear termékek ápolása

A Kentucky Horsewear termékek magas minőségűek és innovatívak. Extra tartósak és erősek. Az alábbiakban szeretnék segítséget nyújtani, hogyan ápolhassuk kedvenc Kentucky Horsewear termékeinket!

A legtöbb Kentucky termék mosogépben 30°-on mosható, szárítógépbe nem tehető. Mosás után egyszerűen ki lehet teregetni és hagyni a levegőn megszáradni. Bárányszőrös termékek esetében (természetesen mivel 100%-ban állatbarát termékek, extra magas minőségű szintetikus bárányszőrről beszélünk!) használhatunk hajszárítót is, hogy még bolyhosabb és puhább maradjon a bariszőr. Ne tartsd a hajszárítót túl közel, nehogy megégjen az anyag! További információkat weboldalunkon a termékleírásokban találsz. Ha kérdésed van, írj nekünk bátran: hello@spicehorse.eu

Lábvédők (ínvédő és bokavédő) ragyogóvá tételéhez, használd a Kentucky Horsewear Boots Cleaner tisztító spray-t lábvédőkre. Szintetikus bőr termékek esetében pedig új külsőt varázsolhatsz a Kentucky Horsewear Tack Cleaner tisztító Spray segítségével. Megtalálhatod termékeinket az Ápolás menüpontban.

Az alábbiakban pedig összefoglaljuk mely termékeket kell kézzel mosni:

Ezen felül, javasoljuk a Kentucky Horsewear mosózsák használatát is, amibe a kisebb felszerelelések mellett moshatjuk a köves (és természetesen egyéb) nyeregalátéteinket. Egy szett 3 méretet tartalmaz. Elérhető  webshopunkban!

Reméljük, hogy hosszú ideig élvezni fogjátok kedvenc Kentucky Horsewear termékeiteket!

Nincs Termék a kosárban

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj az elsők között újdonságainról, akcióinkról és legyen tiéd egy 10%-os vásárlási utalvány!

10%

kedvezmény