Barion Pixel

TRUST zablák a Spicehorse kínálatában

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Spicehorse prémium márka kínálatában már elérhetőek az innovatív és piacvezető TRUST Equestrian zablái!

A TRUST Equestrian zabláit Hollandiában tervezik és gyártják. Fejlesztői csapatuk folyamatosan együtt működik versenyzőkkel és lovas szakértőkkel, hogy a TRUST zablák a legmagasabb minőségűek lehessenek.

A TRUST zablák anatómiai kialakításúak. Forma, anyag és súly, mint számításba kerül a tervezéskor és gyártáskor. Az anatómiai tervezés eredményeképpen a zabla jobban helyezkedik el a ló szájában és a nyomás is megfelelőbben oszlik el.

A TRUST zablák 3 anyagból készülnek, 20 különböző szájrésszel és 31 fajta zablakarikával. Végtelen kombináció lehetséges, hogy minden ló megtalálja a számára tökéletes zablát.

Sweet Iron

A Sweet Iron (édes vas) rozsdásodik, ha érintkezésbe kerül a levegő páratartalmával. A felületi rozsda édes, és természetesen serkenti a nyáltermelést, ezáltal a ló többet nyalogatja, így ösztönzi a lovat a zabla könnyebb elfogadására. A rozsdásodás (oxidáció) a TRUST zabla kék színét barnás szürkére változtatja. Ha  a zablát nem használjuk egy ideig, narancssárga barnás rozsda réteg alakulhat ki a szájrészen. Ezt egyszerűen egy nedves ronggyal lehet eltávolítani a zabláról.

Inno Sense

A TRUST Inno Sense kollekció zablái minden lónak tökéletes választás. Különösen alkalmas fiatal, valamint érzékeny szájú lovaknak. FDA (U.S Food and Drug Administration – Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) által jóváhagyott szintetikus anyagból készült zabla, nem tartalmaz káros vagy mérgező anyagokat. A zabla belseje fémből készült. Az Inno Sense zablával lovagolt lovak könnyebben követik a lovas kezét és egyszerűbben fogadják el a zablát.

Az Inno Sense zablák három különböző típusúak: puha, közepes és kemény. A szájrész 3 féle, Flexi Soft, Mullen és Port.

Leather

A TRUST bőr zablák egyedülállóak a kínálatban. A zabla középső része megerősített nylonból készül. Természetes cserzésű, vegyszerek nélküli varrással készült. A nyáltermelés puhítja a bőrt, így kellemesebbé teszi használatát a lovak számára. Rugalmas és jó íz, így tökéletes választás minden érzékeny szájú ló számára.

Ha kérdésed van nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot

vagy a Spicehorse Facebook oldalára is írhatsz üzenetet

Nincs Termék a kosárban

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj az elsők között újdonságainról, akcióinkról és legyen tiéd egy 10%-os vásárlási utalvány!

10%

kedvezmény