Winderen Thermo Clear lótakaró

SKU: N/A

45.900 Ft

  •  Fenntartja az optimális hőmérsékletet
  • Anatómiai formája igazodik a ló hátának ívéhez
  • Rögzítése állítható
Kategória: ,
Címkék: ,

Winderen Thermo Clear edzés utáni hőtartó lótakaró

A Winderen Thermo Clear hőtartó lótakaró különleges anyagból készült, amelyet a ló és a lótulajdonos kényelmét szem előtt tartva fejlesztettek ki.

A lótakaró vastag, puha anyaga nem csak rendkívül kényelmes a ló számára, de gyorsan is szárad, így melegen tartja a lovat edzés után. Az anyag szálai levegővel telített vékony csövekből állnak, amelyek aktívan a lótakaró felszínére vezetik a nedvességet, melegen tartva a lovat és védelmet nyújtva számára a hideg ellen. Sima felületén nem tudnak megtapadni a forgács- és szalmadarabkák, ami rendkívül jól tisztíthatóvá teszi az anyagot, még akkor is, ha lovunk hempergőzött egyet edzés után.

Az azonos méretű lótakarót viselő lovak gyakran igen eltérő mellkasszélességgel és nyakvastagsággal rendelkeznek. Számos alkalommal tapasztalhatjuk, hogy megfelelő hossz ellenére a lótakarót elöl nem lehetett összezárni, vagy a marról lecsúszva fájdalmasan belevágott az állat bőrébe.

A Thermo Clear hőtartó lótakaró a mellkasnál állítható, így a ló méretétől függetlenül pontosan illeszkedik, anatómiai formája pedig igazodik testének természetes domborulataihoz. Emellett a Winderen lótakarókat anatómiai szabású, párnázott gallérral látták el, amelynek puha szegélye tovább fokozza a kényelmet.

A Winderen Thermo Clear hőtartó lótakaróhoz olyan anyagot fejlesztettek ki, amely keresztben nem, csak hosszanti irányban nyúlik. Ez lehetővé teszi a ló szabad mozgását, és csökkenti a vállra nehezedő plusz nyomást, ugyanakkor elegáns megjelenést kölcsönöz.

A Thermo Clear lótakaró hatékonyan tisztítható 30 °C-on, ezen a hőmérsékleten megőrzi egyedülálló tulajdonságait – még többszöri mosás után is megtartja formáját, vastagságát és puhaságát. A lótakarót elegáns domború Winderen hímzés díszíti.

További információk

Szín

kék-rózsaszín, kék-világoskék, barna, kék, szürke

Méret

135, 145, 155

Márka

Modell

polár takaró, szárító takaró