Winderen softshell Thermo Clear lótakaró

SKU: N/A

51.900 Ft

  • Optimális hőtárolás
  • Véd a szél és az eső ellen
  • Könnyen tisztán tartható
Kategória: ,
Címkék: ,

A Winderen Thermo Clear softshell lótakaró a hagyományos lótakarók és a 0g töltettel rendelkező könnyű takarók modern és funkcionális alternatívája. A tartós funkcionális anyag használatával a takaró számos egyedülálló előnyt kínál mind a ló, mind a lovas számára. A softshell kivételes tulajdonságai – mint a vízhatlanság, kiváló hőszigetelés és szélállóság – miatt ezt az anyagot már évek óta nagyra értékelik és széles körben használják a szabadtéri turizmusban és az alpesi sportokban.

A Winderen Thermo Clear softshell lótakaró egyedülálló tulajdonságai hatékony védelmet nyújtanak lovának a változó időjárási körülmények és a hőmérséklet-ingadozások ellen. A lótakaró puha és kényelmes belső szőrme része a még nagyobb kényelem érdekében a teljes marterületet beborítja ezzel rendkívül érzékeny területet nagyon kellemes tapintású anyaggal védi.

A Winderen Thermo Clear softshell lótakaró felső rétegét úgy alakították ki, hogy megakadályozza a forgács és szalma megtapadását. Ezáltal nagyon könnyen tisztán tartható. A lótakaró emellett praktikus csatokkal állítható haspántokkal rendelkezik. A takaró további előnye a takaró könnyű súlya és kis helyigénye összehajtogatott állapotban.

A Winderen Thermo Clear softshell lótakaró a ló hátának természetes ívéhez igazodóan van szabva, így kompromisszumok nélküli kényelmet biztosít. A Winderen által kifejlesztett, szügynél lévő csatnak köszönhetően a lótakaró könnyen és gyorsan igazítható a különböző testfelépítésű lovak alkatához. Ez a megoldás nagy kényelmet nyújt a különböző nyakú és szügyű lovak számára.

A Winderen Thermo Clear softshell lótakaró 30 °C-on mosógépben mosható.

A lótakaró praktikus, kivehető farpánttal van ellátva, amely a szilikon borítás révén könnyen tisztítható.

További információk

Szín

kék

Méret

135, 145, 155

Márka

Modell

polár takaró, szárító takaró