Winderen nyeregemelő Comfort 18mm díjlovas

SKU: N/A

99.900 Ft

  • Ergonomikus kialakítás
  • Dinamikusan csökkenő nyomás
  • Tökéletesíti a nyereg illeszkedését
  • A ló szabadon és könnyedén mozog minden járásmódban
  • Elősegíti az izomfejlődést
  • Cserélhető felső borítás
  • Szabad tér a mar számára
  • Könnyen ápolható
  • Választható méret

Prémium minőségű Back Protect Solution technológiával ellátott Winderen Equestrian nyeregemelő, azzal a célra tervezve, hogy védje a lovas és a ló hátát, és segítsen a lovasnak jobban ellazulni a nyeregben, fokozva ezáltal a lovaglás élményét. Tökéletesen ötvözi a kényelmet és az eleganciát.

A ló számára biztosított előnyök

Tökéletesen illeszkedik, a nyomáspontokat jelentősen csökkenti és az egyenletes súlyeloszlás révén a nyereg megfelelően illeszkedik a ló hátára. Segíti az izomfejlődést, a ló hátán végighúzódó izmok sokkal könnyebben tudnak ellazulni és megfeszülni a mindennapos lovaglás során. A ló szabadon és könnyedén mozog minden járásmódban. Dinamikusan csökkenti a nyomást, ugrásnál jelentősen mérséklődik az elrugaszkodáskor és a földet éréskor a ló hátát érő nyomás. Szabad tér az érzékeny mar számára, maximális kényelmet biztosít lovunk számára.

A lovas számára biztosított előnyök

Ergonomikus kialakítású, a hátizmok szabadabban tudnak dolgozni lovaglás és ugratás közben. Minimális feszültség, jelentősen mérséklődik az edzések és a versenyek után tapasztalt hát- és nyakfájás. Stabilizálja a nyerget, minimálisra csökken az instabilitás.

Ötrétegű csúcstechnológiás szerkezet

Legfelső rétege egy ívelt nylon borítás, rendkívül tartós, nem kopik, nem szakad, cserélhető, megvédi az alsó rétegeket a szennyeződésektől és megakadályozza a nyereg elcsúszását. A Winderen nyeregemelőkhöz külön beszerezhető a cserélhető huzat, így egy nyeregemelőt különböző szettekhez is egyszerűen kombinálhatsz.

A következő réteg egy korszerű dinamikusan stabilizáló réteg, ami megnöveli a nyereg lóháttal érintkező felületét, ezáltal stabilizálja a nyerget. A nem megfelelően illeszkedő nyergeknél ez a réteg kompenzálja a ló testfelépítését.

A harmadik réteg egy a fizika törvényeit meghazudtoló (non-newtonian) anyag, melyet a modern hadiiparban használnak. Rendkívül rugalmas, és jelentős mennyiségű mozgási energia tárolására és elnyelésére képes. Rendeltetése, hogy elnyelje a lovaglás közben keletkező többletenergiát.

A negyedik szintetikus biomechanikai kötőszövetet úgy tervezték, hogy a ló hátizmaira ható erők csökkentésével óvja a nyeregemelő alatt elhelyezkedő izmokat, és elősegítse az izmok ellazítását és fejlődését. A ló háta így felszabadul és mozgása könnyedebbé válik.

A Kevlar alsó borítás funkciója, hogy szilárdan a nyeregalátéten tartsa a Back Protect Solution nyeregemelőt, megakadályozva a nyereg lecsúszását. A Kevlar háló porózus szerkezete biztosítja, hogy az energiaelnyelő rendszer friss levegőhöz jusson, így védve legyen a nedvességgel szemben.

A Winderen nyeregemelők használaton kívül egy merev tartást vesznek fel, amely a ló hátára felhelyezve a melegnek köszönhetően fellazul és felveszi a ló hátának alakját. Használat után visszaáll az eredeti helyzetébe. Gerincproblémákkal küzdő lovasoknak és érzékeny hátú lovaknak különösen ajánljuk.

A 10 mm-es vastagságú Slim verzió a lóra jól illeszkedő nyergek alá ajánlott.

A Winderen nyeregemelő nedves szivaccsal tisztítható, huzata (a belső betétek eltávolítása után) 30˚C-on mosható.

Széles szín- és méretválasztékban kapható.

További információk

Szín

fehér-rosegold, fekete-arany, kék-rosegold, szürke-rosegold, türkiz, fehér, fekete, kék, sötétbarna, bordó, rózsaszín, sötétszürke, szürke

Méret

16", 17", 18"

Márka

Vastagság

vastag

Modell

díjlovas