Winderen Merino sapka

SKU: N/A

15.900 Ft

A Winderen gyapjúsapka 100%-ban a fantasztikus tulajdonságairól ismert merinói gyapjúból készült, amely bármilyen hőmérséklet mellett rendkívül kényelmes viselet.

  • Kiváló hőszabályozás
  • Hatékony nedvességelvezetés
  • Rendkívül ellenálló a szagokkal szemben
Kategória: ,
Címkék: ,

A merinói gyapjú egy egyedülálló, a világ egyik legrégebbi és legnagyobb juhfajtájának, a merinójuhnak a gyapjából készül. Az eredetileg Ázsiából származó merinójuhok ma már Új-Zélandon és Ausztráliában is gyakran előfordulnak. A merinójuhok a szélsőséges és változékony időjárási viszonyok miatt, amelyeknek nap mint nap ki vannak téve, a -20 °C-tól +40 °C-ig terjedő hőmérsékletet is gond nélkül elviselik. És ezt az egyedi gyapjújuknak köszönhetik!

A merinó gyapjú számos rendkívüli tulajdonsággal rendelkezik, melyeknek köszönhetően különösen a fizikailag aktív emberek és sportolók körében nagyon közkedvelt. A Winderen merinói gyapjúsapka 100%-ban merinói gyapjúból készült, melynek viselésekor garantáltan érezni fogja a különbséget.

Kiváló hőszabályozás

A merinói gyapjú a szálaiban tárolja a levegőt, így hatékonyan szabályozza a testhőmérsékletet. Hűvös időjárási körülmények között a szálak megkötik a levegőt, így szigetelve a testhőt. Meleg napokon a felesleges hőt izzadság formájában elszállítja, megakadályozva ezáltal a test túlmelegedését.

Hatékony nedvességelvezetés

A merinói gyapjú porózus szálai pára formájában elvezetik az izzadságot és a nedvességet a bőrtől. Ez megakadályozza a túlzott hőképződést, ami különösen fontos a hideg napokon.

Puha és rugalmas

A merinói gyapjú puha és rugalmas szálai nem irritálják a bőrt, és bármely időjárási körülmények között magas viselési kényelmet biztosítanak.

Rendkívül ellenálló a szagokkal szemben

A merinói gyapjú természetes módon ellenáll a környezetből származó és az izzadtság általi szagok felszívódásának, így további védelmet nyújt a bőrnek, különösen az istállóban.

A Winderen merinói gyapjúsapka sapka fém emblémával van ellátva, és pomponnal vagy anélkül kapható.

További információk

Szín

barna, fekete, kék, sötétbarna, bézs, égkék, rózsaszín, világoskék

Márka