Winderen anatómiai hasvédős heveder

SKU: WIN-SJ

131.900 Ft

  • Nyomáspontok jelentős csökkentése
  • Nagyobb mozgásszabadság
  • Magasabb fokú nyeregstabilitás
  • Anatómiai illeszkedés
Kategória: ,
Címkék: , ,

A Winderen Pressure Relief heveder célja, hogy jelentősen csökkentse a ló szegycsontjára nehezedő nyomást. A Pressure Relief heveder a Back Protect Solution nyeregemelőkhöz használt, bevált és technológiailag modern anyagokból készül. Anatómiailag a ló könyökénél kivágott, a szegycsontnál pedig szélesebb, így ez a heveder tökéletes megoldás még az érzékeny lovak számára is. Ezek a tulajdonságok segítenek csökkenteni a ló szegycsontjára és izmaira nehezedő nyomást, javítva ezáltal a ló mozgásszabadságát, légzését és általános komfortérzetét lovaglás közben.

Edzés közben a ló mellkasa luftballonként minden irányba tágul, így a heveder nyomást gyakorol a szegycsontra, az érzékeny izmokra és az idegekre. A heveder területén megnövekedett nyomás kihatással lehet a ló testének különböző folyamataira, melynek következtében a ló idegessé válhat hevederhúzás közben.

A Winderen Pressure Relief heveder anatómiailag igazodik a ló testalkatához. Felülete puha, és a könyök területén kivágott, így nagyobb mozgásszabadságot és extra kényelmet biztosít a könyök érzékeny bőrének. Széles formája segít csökkenteni a nyomáspontokat azáltal, hogy nagyobb területen osztja el a nyomást.

A heveder mindkét oldalán kiváló minőségű felxibilis csatokkal rendelkezik. A csatok laposak és rugalmasak, mégis nagyon erősek, tartósak.

A ugró heveder esetében a rugalmas végek különböző hosszúságúak, így az első csat alacsonyabban, a hátsó pedig magasabban fekszik. Ezáltal a heveder jobban igazodik a ló testalkatához. Ez növeli a lovas vádlijának kényelmét és stabilitását, és a lovas közelebb tudja tartani a lábát a ló testéhez.

A heveder innovatív anyagokkal való párnázása csökkenti a ló szegycsontjára nehezedő nyomást, nagyobb mozgásszabadságot biztosít és javítja a ló légzését. Mindezek mellett védelmet nyújt a külső behatások ellen is, például ha a ló nekiütközik egy terepakadálynak, vagy ha ugráskor az első patáival hozzáér a heveder területéhez. A bélés elnyeli és eloszlatja az ütközés erejét, hatékonyan véd, valamint könnyed és magabiztos ugrásokra ösztönzi a lovat.

A Winderen Pressure Relief heveder gyártáshoz kiváló minőségű bőrt használnak, amelynek belső oldala puha és kényelmes, kívülről pedig tartós és elegáns. A Winderen hevedert a gyártás során használt anyagok kivételes minőségének köszönhetően megfelelő ápolás mellett hosszú éveken át élvezheti.

A heveder egy nagy funkcionális és biztonságos karabinerrel készült. Ez a karabiner könnyen kihúzható a borítása alól, így a szügyelő könnyen beakasztható. Ha nincs szükség a karabinerre, akkor az biztonságosan a borítás alatt marad, nem akad bele semmibe. A karabiner fölött egy nagy méretű, szintén fedett karikát is elhelyeztek a segédszárak gyors és biztonságos rögzítéséhez.

Kifejezetten ajánlott az alábbi lovak számára:

  • érzékeny lovak
  • ideges lovak
  • hevederiszonyban szenvedő lovak
  • különleges egészségügyi problémákkal küzdő lovak
  • fiatal lovak, amelyek még nem szoktak hozzá a hevederhez

A Winderen Pressure Relief heveder megfelelő hosszának kiválasztásához először mérje meg a jelenlegi hevedere hosszát. Ezután hasonlítsa össze a mérési eredményt az Winderen heveder hosszúságokkal.

Fontos figyelmeztetés: Ne hagyatkozzon kizárólag a jelenlegi hevederjére gyári hosszméretére. Egyes nyereghevedereknél a bőr és az elasztikus betétek rendszeres használat során megnyúlhatnak. A Winderen hevederek rendkívül erős belső megerősítésekkel rendelkeznek, amelyek megakadályozzák a rendszeres használat során a túlzott nyúlást.

Két színben kapható

További információk

Szín

barna, fekete

Méret

120, 125, 130, 135, 140, 145

Márka

Modell

ugró