TRUST Sweet Iron Brass Ring olív zabla

SKU: N/A

39.500 Ft

Kategória: ,
Címkék: , ,

A TRUST Equestrian Sweet Iron (édes vas) zablái acélból készültek jellegzetes kék színnel. Az édes vas rozsdásodni kezd, ha érintkezésbe kerül a levegő páratartalmával, így a zabla édes ízű, mely természetesen serkenti a lovak nyáltermelését, így ösztönzi a zabla könnyebb elfogadását. A rozsdásodási folyamat során az oxidáció következtében a TRUST zabla kék színe barnás szürkévé alakul, ami a kiváltott hatása az édes vas zabláknak. Ha nem használjuk egy ideig a Sweet Iron zablát, akkor egy narancssárga barna rozsdaréteg alakulhat ki a zablatesten. Használat előtt egy nedves ronggyal egyszerűen töröljük le.

A Sweet Iron zablák minden lótípusnak ajánlott. Az édes vas fokozza a nyáltermelést, ennek következtében a lovak egyszerűbben fogadják el a zablát.

A TRUST Sweet Iron zablák számos variációban léteznek, a különböző zablatesteknek megvan a megfelelő speciális hatása.

A TRUST Sweet Iron Brass Ring a kétszer tört zabla egyik típusa. A középen elhelyezkedő sárgaréz gyűrűk, stimulálják, hogy a ló játsszon a zablával, így fokozva a ló nyelvének aktivitását, így több nyálat termel és az állkapcsok ellazulnak, a ló könnyebben átengedővé válik.

Az olív zabla egy széles körben használt, standard zablakarika típus. A karikák nem mozognak egymástól függetlenül, így a lovas segítsége közvetlenebbül jut el a zabláig és a zabla stabilabban fekszik a ló szájában. Az olív zablakarika nem csípi be a ló szájának sarkait, így zablagumi használata nem szükséges.

16 mm vastag

További információk

Méret

11,5cm, 12,5cm, 13,5cm, 14,5cm

Márka