TRUST Leather bőr zabla

SKU: N/A

47.500 Ft

Kategória: ,
Címkék: , , ,

A TRUST Leather bőr zablák számos variációban léteznek, a különböző zablakarikáknak megvan a megfelelő speciális hatása.

Igazán különlegesek a TRUST Equestrian Leather (bőr) zablái. A bőr zabla belseje megerősített nylonból készült. Természetes, vegyszer mentes módon cserzett bőrrel varrva. A nyáltermelés puhítja a bőr zablát, ezáltal kellemesebb lesz a lónak a használata. A kerekített felépítés és a bőr rugalmassága egyedülállóvá teszi ezt a zablatípust. A rugalmasság és a kellemes íz miatt a TRUST Leather zablák különösen alkalmasak érzékeny szájú lovaknak. Továbbá a fejlesztők megfigyelték, hogy a kancák kifejezetten szeretik a bőr ízét, így sokkal jobban elfogadják a zablát.

A Loose Ring sima karikás zabla egy széles körben használt, standard zablakarika típus. A karikák egymástól függetlenül mozognak, így a zabla szabadabban mozog a ló szájában, így a lovak egyszerűbben fogadják el a zablát. A szabadon mozgó zablakarikák miatt a lovas segítsége közvetve jut el a zabláig. Hogy a Loose Ring zablakarika ne csípje be a ló szájának sarkait, zablagumi használata javasolt.

Tipp: A rugalmasság megőrzése érdekében, rendszeresen ápolja olíva olajjal.

Fontos: Győződjön meg arról, hogy a varrás kifelé, azaz a szájnyílás felé mutat.

20 mm vastag

További információk

Méret

11,5cm, 12,5cm, 13,5cm, 14,5cm

Márka