TRUST Inno Sense Weymouth Fixed Port Medium feszítő zabla

SKU: N/A

59.200 Ft

Kategória: ,

A TRUST Equestrian Inno Sense kollekció zablái minden lónak tökéletes választás. Különösen alkalmas fiatal, valamint érzékeny szájú lovaknak. FDA* által jóváhagyott szintetikus anyagból készült zabla, nem tartalmaz káros vagy mérgező anyagokat.

Az Inno Sense zablával lovagolt lovak könnyebben követik a lovas kezét és egyszerűbben fogadják el a zablát.

Az Inno Sense Port Medium zablák elasztikus szintetikus anyagból készültek és rugalmasak, de merevebbek, mint a Flexi Soft zablák. A zabla belseje fémből készült. A TRUST Inno Sense Medium Port zablák enyhén rugalmasak. A szájrész hajlított, így megfelelő helye van a ló nyelvének és csökkenti a ló nyelvének közepére nehezedő nyomást.

A Fixed rögzített Weymouth feszítő zablát alátétzablával kombinálva használják a nagykantárhoz. A két zablás nagykantárt a díjlovaglás magas osztályaiban használják. Feszítő zablával nagyobb befolyásunk van a lóra. Minél hosszabb a zabla pálca része, annál erősebb a hatás. Emiatt a rögzített Weymouth feszítőzabla erősebb zabla, mint a rögzített baby weymouth feszítő zabla. Álladzólánccal kombinálva használjuk. Tapasztalt lovasok számára készült zabla.

20 mm vastag

*U.S Food and Drug Administration – Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal

További információk

Méret

12,5cm, 13,5cm, 14,5cm

Márka