TRUST Inno Sense Flexi Soft alátétzabla

SKU: N/A

33.900 Ft

Kategória: ,

A TRUST Equestrian Inno Sense kollekció zablái minden lónak tökéletes választás. Különösen alkalmas fiatal, valamint érzékeny szájú lovaknak. FDA* által jóváhagyott szintetikus anyagból készült zabla, nem tartalmaz káros vagy mérgező anyagokat.

Az Inno Sense zablával lovagolt lovak könnyebben követik a lovas kezét és egyszerűbben fogadják el a zablát.

Az Inno Sense Flexi Soft zablák elasztikus szintetikus anyagból készültek és nagyon rugalmasak. A zabla belseje fémből készült. A rugalmasság miatt a TRUST Inno Sense Flexi Soft zabla rendkívül lóbarát, a lovak könnyen elfogadják. Nagyon erős lovaknak ezért kevésbé alkalmas az Inno Sense Flexi Soft használata.

A Loose Ring sima karikás zabla egy széles körben használt, standard zablakarika típus. A karikák egymástól függetlenül mozognak, így a zabla szabadabban mozog a ló szájában, így a lovak egyszerűbben fogadják el a zablát. A szabadon mozgó zablakarikák miatt a lovas segítsége közvetve jut el a zabláig. Hogy a Loose Ring zablakarika ne csípje be a ló szájának sarkait, zablagumi használata javasolt.

A Bradoon zablákat alátétzablának hívják és feszítőzablával kombinálva használják, így egyszerre két zabla van a ló szájában. A bradoon alátétzabla zablakarikája kisebb, így elég hely van az feszítőzabla számára. A két zablás nagykantárt a díjlovaglás magas osztályaiban használják.

15 mm vagy 20 mm vastag

*U.S Food and Drug Administration – Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal

További információk

Vastagság

15mm, 20mm

Méret

12,5cm, 13,5cm, 14,5cm

Anyag

Zablakarika

Loose Ring

Márka