TRUST Inno Sense Baby Pelham Flexi Soft zabla

SKU: N/A

54.900 Ft

Kategória: ,

A TRUST Equestrian Inno Sense kollekció zablái minden lónak tökéletes választás. Különösen alkalmas fiatal, valamint érzékeny szájú lovaknak. FDA* által jóváhagyott szintetikus anyagból készült zabla, nem tartalmaz káros vagy mérgező anyagokat.

Az Inno Sense zablával lovagolt lovak könnyebben követik a lovas kezét és egyszerűbben fogadják el a zablát.

Az Inno Sense Flexi Soft zablák elasztikus szintetikus anyagból készültek és nagyon rugalmasak. A zabla belseje fémből készült. A rugalmasság miatt a TRUST Inno Sense Flexi Soft zabla rendkívül lóbarát, a lovak könnyen elfogadják. Nagyon erős lovaknak ezért kevésbé alkalmas az Inno Sense Flexi Soft használata

TRUST Inno Sense Baby Pelham Flexi Soft zabla 3 helyen fejti ki hatását: a szájrész a nyelven keresztül a száj alsó részére, a zablakarikán keresztül a pofarészre és az álladzó lánccal az alsó állkapocsra. A szársegítség több ponton oszlik el a ló fején. Így a lovasnak nagyobb befolyása és kontrollja van a ló felett (erős, szaladós vagy ijedős lovaknak ajánlott).

A Pelham zabla használatához a megfelelő lovastudás és lovagolhatóság előfeltétel. Mivel a ló alsó állkapcsa nagyon érzékeny, csak vékony bőr borítja, álladzólánc alá alátét használata javasolt.

A Baby Pelham zablafeje rövidebb, mint a hagyományos Pelham zabláé.

20 mm vastag

*U.S Food and Drug Administration – Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal

További információk

Méret

12,5cm, 13,5cm, 14,5cm

Márka