SPEED sampon FLOWERY

SKU: 4251618704712

4.900 Ft

Készleten

Kategória: , ,
Címkék: ,

Különleges lóápolási élmény! A SPEED FLOWERY lósampon gyengéd formulája a rét friss virágillatával mélyen tisztítja a lovak bundáját, sörényét és farkát anélkül, hogy károsítaná a bőr természetes védőrétegét. A hidratáló, pH-semleges összetevők biztosítják a szőrzet gyengéd ápolását. Mélyen és hatékonyan tisztít.

A SPEED mélytisztító lósamponja természetes és gyönyörű fényt ad és kiemeli a szőrszínt. A hosszú szőr selymes és rendkívül könnyen fésülhetővé válik. A SPEED sampon megszünteti a kellemetlen szagokat és foltokat. A virágok kellemes illata nagyszerű mosási élményt biztosít lónak lovasnak egyaránt.

Jó tudni: A SPEED márka évtizedes lovakkal kapcsolatos tapasztalatokkal rendelkezik. Kiváló minőségű termékkínálatukban szerepelnek, értékes lótakarmányok, ásványi anyagok, kiegészítők, gyógynövények és ápolószerek. A prémium termékeket a felső-bajorországi Mühldorf környékén öt helyen fejlesztik és gyártják.

Használati utasítás: Vigye fel egyenletesen a nedves szőrzetre, sörényre, farokra. Finoman masszírozza be, majd alaposan öblítse le.

Kerülje a szemmel való érintkezést. Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

500 ml

 

 

További információk

Méret

500ml

Márka