SPEED pataolaj Lavender

SKU: 4251618704026

6.900 Ft

Készleten

Kategória: , ,
Címkék: ,

Tápláló pataolaj a SPEED-től a mindennapi pataápoláshoz. Vitalizáló ápolókomplex antibakteriális levendulaolajjal a tartósan rugalmas patákért.

Az egészséges és rugalmas pata elengedhetetlenül fontos a lovaknak. Minden nap új igényeknek vannak kitéve és számos fontos funkciót kell betölteniük. Ezért is fontos, hogy rendszeresen ápoljuk a ló patáit, hogy azok meg tudják tartani ló testsúlyát és tehermentesítsék mozgásszervi rendszerét, így biztosítva a nyugodt lovaglást bármilyen felületen.

A repedezett paták és a törékeny pata általában a nedvességhiány jele. Így a lovak patái fokozottan ki vannak téve bakteriális vagy gombás patabetegségeknek (pl. WLD), mivel a kórokozók észrevétlenül terjednek a repedéseken keresztül.

A SPEED pataolaj antibakteriális és fertőtlenítő hatású levendulaolajat, erősítő növényi kivonatokat és vérkeringést serkentő babérolajat tartalmaz. A SPEED tápláló pataolajjal végzett napi kezelés megakadályozza a paták kiszáradását, véd a repedések ellen és ellenálló szarut biztosít. Az innovatív ápolókomplexum levendulaolajat tartalmaz, amely antibakteriális, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Erősítő növényi kivonatokkal és a vérkeringést elősegítő babérolajjal kombinálva megelőzhetőek a patabetegségek és támogatjuk vele a pata gyors regenerációját is.

A kellemes levendula illatú gazdag olaj természetesen gyönyörű csillogást ad a patának és megvédi a szennyeződéstől és a nedvességtől.

Súly: 0,45 kg

450 ml

 

További információk

Méret

450ml

Márka