SPEED Gloss sörény és farokápoló spray FLOWERY

SKU: N/A

5.900 Ft12.900 Ft

Kategória: , ,
Címkék: ,

A friss réti virágcsokor illatú sörény-, farok- és szőrfény spray természetesen gyönyörű csillogást kölcsönöz lovunknak. A por és szennyeződés nem tapad tapad meg, könnyen kikefélhető a szőrzetből. A SPEED GLOSS SPRAY garantáltan a kedvenc termék lesz a miden napi lóápolási rutin során.

A friss réti virág illatú SPEED GLOSS SPRAY nemcsak kellemes illatot biztosít az istállóban, hanem gondoskodik arról is, hogy a sörény és a farok ultrakönnyen, tartósan fésülhető legyen, így a gubancok és a töredezett szőr már a múlté.

A tápláló anyagokkal a sörényspray selymes fényt kölcsönöz lovad sörényének, farkának és szőrzetének és megkönnyíti a napi ápolási rutint. Volument ad a sörénynek és a faroknak, minimalizálható a szőrtöredezés, a a sörény és a farok pedig hosszú távon erőssé válik.

Farok- és sörényspray a rendkívül egyszerűen használható kifésüléshez, akár napi használatra, versenyekre. A por és szennyeződés kevésbé tapad a szőrhöz, könnyen kikefélhető. Elbűvölő fényt kölcsönöz a sörénynek és különösen a faroknak súlytalan ragyogást biztosít.

Tipp: Környezetünk védelme érdekében vásárolja meg az utántöltőt!

 

További információk

Méret

500ml, 2500ml

Márka