PS of Sweden kantár Pioneer

SKU: 10-0025

99.600 Ft

Kategória: ,

Fedezd fel a különbséget minden eddigi kantárral szemben! PS of Sweden Pioneer kantár. Tökéletesen illeszkedő anatómiai kantár, beépített ütéselnyelő párnázottsággal, melynek köszönhetően nem nyomja az idegvégződéseket, az arccsont szabadon mozoghat. Az orrszíj állítható, hosszabbra állítva egy hannoveri típusú kantár, röviden pedig klasszikus angol kantár állítható könnyen belőle.

Orrszíj

Az orrszíj magassága 3 méretre állítható a tökéletes illeszkedés érdekében, melynek köszönhetően minimalizálható a zabla becsípődésének esélye.

Tarkószíj

A szabadalmazott speciálisan kialakított extrán párnázott és szélesített tarkószíj nagy mértékben csökkenti a fülek mögötti és a tarkóra nehezedő nyomást.

Pofaszíj

A pofaszíj szabadalmazott, állítható és rugalmas, így tökéletesen illeszthető a zabla a ló szájába Könnyen állítható, cserélhető.

A PS of Sweden Pioneer kantár környezetbarát, vegán növényi cserzésű bőrből készült, ideális díjugratáshoz, díjlovagláshoz és lovastusához egyaránt. FEI, USEF/USDF és BD által engedélyezett lovaknak, póniknak,  díjugratás, díjlovaglás és lovastusa szakágakban egyaránt.

Megjegyzés:

  • Torokszíj nélkül
  • Kristály homlokszíj külön vásárolható
  • Szár nélkül

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, segítségre lenne szüksége a megfelelő méret kiválasztásában vagy szeretné jobban megérteni a PS of Sweden anatómiai kantárok hatásmechanizmusát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink örömmel segítenek a tökéletes kantár kiválasztásában!

További információk

Szín

barna, fekete

Méret

Cob, Full, X-FULL

Márka

Modell

díjlovas, ugró