PS of Sweden kantár GP lakk

SKU: N/A

103.600 Ft

Kategória: ,

A PS of Sweden GP kantár a díjlovas termékcsalád egyik legújabb tagja. Klasszikus díjlovas kantár, amelyet kifejezetten érzékeny lovak számára terveztek. Az orrszíj kialakítása csepp alakú, az orrnyereg közepén kiszélesedik, így segít eloszlatni a nyomást.

Orrszíj

Az orrszíj “drop shape” alakú, ami azt jelenti, hogy középen szélesebb, míg a két oldalon vékonyabb. Középen 5,5 cm széles. Anatómiai kialakításának köszönhetően nem fejt ki nyomást az érzékeny csontokra és idegvégződésekre, nem dörzsöl ki, a nyomás egyenletesen oszlik el. Extra puhán párnázott, az áll alatt visszacsatolósan záródik (pullback). A párna mindig középen marad az orrszíj húzása közben.

Tarkószíj

A kantár tarkószíja új speciális kialakítású szabadalmazott. Az extrán párnázott és szélesített tarkószíj nagy mértékben csökkenti az érzékeny fülek mögötti részre és a tarkóra nehezedő nyomást. Extra kivágás a fülek mögött, így azok szabadabban tudnak mozogni. Egyenletesen oszlatja el a nyomást.

Pofaszíj

A pofaszíj szabadalmazott, kerekített, állítható és rugalmas, így tökéletesen illeszthető a zabla a ló szájába. Könnyen állítható, cserélhető. Nem nyúlik. Extra kényelmes viselet a lónak, az elasztikus betétnek köszönhetően nem helyez nyomást a fogakra és az állkapocsra. A lovak szeretik ezt a kantárt mert sokkal gyengédebb és lóbarátabb kialakítású mint más kantárak.

Homlokszíj

Kerekített kialakítású rugalmas homlokszíj. Egyenesen érkezik, használat előtt a megfelelő ívre hajlítható az optimális illeszkedés érdekében. Belseje gumírozott, ezért nem csúszik el. A homlokszíj szabadalmazott Click-it™ designnal működik, így akkor is cserélhető a homlokszíj, ha a kantár már a ló fején van.

Versenyzés

FEI által minden szakágban elfogadott. Ne felejtsen el külön tarkószíjat vásárolni és rögzítse a homlokszíjhoz.

Az alábbi lovaknak ajánlott:

  • akiket csikó és nagykantárban is lovagolják
  • érzékeny az állkapcsuk és pofacsontjuk
  • a hagyományos angol kantárokhoz szoktak

Megjegyzés:

  • Torokszíj nélkül
  • Kristály homlokszíj külön vásárolható
  • Szár nélkül
  • Ajándék PS kantártartóval
  • Kantárszár külön vásárolható

Kézzel készült termék, növényi cserzésű bőrből.

Az első használat előtt használjon olajat vagy balzsamot. Javasoljuk a kantár rendszeres ápolását. Minden használat után tisztítsa.

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, segítségre lenne szüksége a megfelelő méret kiválasztásában vagy szeretné jobban megérteni a PS of Sweden anatómiai kantárok hatásmechanizmusát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink örömmel segítenek a tökéletes kantár kiválasztásában!

További információk

Szín

fekete-fehér, fekete

Méret

Cob, Full

Márka

Modell

díjlovas