PS of Sweden kantár Flying Change Deluxe

SKU: 1250-320

147.600 Ft

Kategória: ,

A PS of Sweden Flying Change a legtökéletesebb anatómiai díjlovas kantár! Magas minőségű ECO környezetbarát, vegán növényi cserzésű angol bőrből készült.

Orrszíj

A lakk design orrszíj úgy lett tervezve, hogy ne nyomja az idegvégződéseket és a csontokat. Az orrszíj extra puhán párnázott az áll alatt, visszacsatolós (pullback).

Tarkószíj

A szabadalmazott speciálisan kialakított extrán párnázott és szélesített tarkószíj nagy mértékben csökkenti a fülek mögötti és a tarkóra nehezedő nyomást. Extra párnázottsággal, így a fülek könnyebben és szabadabban mozoghatnak.

Pofaszíj

A kerekített pofaszíj szabadalmazott, állítható és rugalmas, így tökéletesen illeszthető a zabla a ló szájába. Könnyen állítható, cserélhető.

Homlokszíj

A lakkozott homlokszíj szabadalmazott Click-it™ designnal működik, így akkor is cserélhető a homlokszíj, ha a kantár már a ló fején van.

Megjegyzés:

  • Torokszíj nélkül
  • Kristály homlokszíj külön vásárolható
  • Szár nélkül
  • Ajándék PS kantártartóval

Kézzel készült termék, növényi cserzésű bőrből.

Az első használat előtt használjon olajat vagy balzsamot. Javasoljuk a kantár rendszeres ápolását. Minden használat után tisztítsa.

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, segítségre lenne szüksége a megfelelő méret kiválasztásában vagy szeretné jobban megérteni a PS of Sweden anatómiai kantárok hatásmechanizmusát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársaink örömmel segítenek a tökéletes kantár kiválasztásában!

 

További információk

Szín

barna, fekete

Márka

Méret

Cob, Full

Modell

díjlovas