Kentucky Moonboots Air X bokavédő

SKU: 88203

59.900 Ft

Kentucky Horsewear Moonboots Air X bokavédő erős TPU borítású anyagból készült több szellőző lyukkal és háromszög alakban elhelyezett nagyobb hálós szellőzőnyílásokkal.

  • Erős TPU anyagból szellőzőnyílásokkal az optimális szellőzés és hűtés érdekében
  • Továbbfejlesztett kialakítással maximális a mozgásszabadság
  • Lélegző 3D Spacer bélés a nagyobb kényelemért és légáteresztő képességért
  • Dupla rugalmas kapcsos záródás
  • FEI által elfogadott

 

Kentucky Horsewear Moonboots Air X bokavédő erős TPU borítású anyagból készült több szellőző lyukkal és háromszög alakban elhelyezett nagyobb hálós szellőzőnyílásokkal. Belseje extra TPU réteggel, hogy megvédje a lábakat a sérülésektől mozgás közben. Puha természetes gumi védi a lovak lábát a súrlódástól. Dupla rugalmas zárópánttal nagyon könnyen a megfelelő méretre állítható.

A Kentucky Moonboot Air X bokavédő a FEI szabályai szerint a nemzetközi díjugrató osztályaiban engedélyezett, kivéve a fiatal lovakat.

A Kentucky bokavédő a rendkívül légáteresztő és a jól ismert 3D Spacer bélésből készült, amit a 3D ínvédő és lótakaró esetében is használnak. Külső TPU borítás könnyű súlyú, mégis rendkívül erős. A magas minőségű Elastic rugalmas patentos záródás maximális tapadást és biztonságot nyújt lovunknak, a bokavédő nem csavarodik el vagy csúszik le.

Az anatómiai kialakításának köszönhetően a bokavédő jól illeszkedik a ló lábához, így maximális kényelmet és védelmet nyújt. A nagy mozgásszabadság miatt lovunk jobban tud ugrani.

M méret

Mosógépben 30°C-on mosható (szárítógépbe ne tegye). Javasoljuk mosózsák használatát, hogy elkerüljük a karcolódást. Használd a Kentucky Boots Cleanert, ami kifejezetten a TPU ínvédők és bokavédők tisztítására fejlesztettek. Használata fényes lesz, olyan mint újkorában.

További információk

Szín

barna, fekete

Márka

Méret

Medium

Modell

bokavédő