Kentucky Mesh légytakaró

SKU: 52163

63.600 Ft

A Kentucky Mesh légytakaró segít megszabadulni a rovarok okozta irritációktól.

  • Rendkívül kényelmes és hatékony védelem a rovarok ellen
  • Anatómia kialakítás, így nem gyakorol nyomást a szügynél
  • Nyakrésszel
  • Hálós anyagból, így tökéletesen szellőzik
  • Bélésének köszönhetően nem dörzsöli ki a sörényt és a farkat
Kategória: ,

A Kentucky Horsewear Mesh légytakaró rendkívüli védelmet nyújt a rovarok és bogarak ellen. Tökéletes választás az érzékeny bőrű lovaknak. Speciális rögzíthetőségének köszönhetően nem fejt ki nyomást a szügyre, marra, így nagyon kényelmes még a legelések során is. A magas komfort és védelem érdekében a légytakaró lecsatolható nyakrésszel is rendelkezik.

A Kentucky légytakarója sűrű, strukturált hálós szövetből készült, így a legtöbb bogarat és rovart távol tartja lovunktól. A hálós anyag extra erős, legelőkön és a karámokban is biztonsággal használható hosszú éveken át. A takaró belseje puha sima anyagból készült, így nem ragad bele a ló szőre. Világos színének köszönhetően visszaveri a napsugarakat és nem nyeli el a hőt. A finom szövésű hálós anyag pedig jó szellőzést biztosít. Puha poliészter bélés a sörény, szügy és farok részeken, hogy megakadályozza a kidörzsölődést.

Kentucky Mesh légytakaró anatómiai kialakítású, így a takaró megfelelően helyén marad még ha le is fekszik és hempereg a ló. Elől erős speciális kialakítású állítható csatokkal záródik, így könnyen beállítható a megfelelő méret. Hasvédős kialakítású, három pánttal záródik, így nem tudnak a rovarok oldalról a takaró alá beférkőzni. A farokrész is picit hosszabb és rugalmas farokpánttal rendelkezik. Lecsatolható nyakrésszel, két oldalon megerősített szövetből, így nem csúszik el használat közben sem és nem dörzsöli ki a sörényt.

Mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető).

További információk

Szín

bézs

Méret

125, 130, 140, 145, 155, 160

Márka

Modell

légytakaró