Kentucky Mesh Combo Cooler takaró

SKU: 52158

51.600 Ft

A többfunkciós Kentucky Mesh Combo Cooler takaró nélkülözhetetlen minden ló számára.

  • Kivezeti az izzadtságot és vizet, közben melegen tartja lovunkat
  • Tökéletesen illeszkedik minden ló alkatra
  • Nem ragad bele a ló szőre
  • Elegáns megjelenés
  • 3D spacer technológia
Kategória: ,

A Kentucky Horsewear Mesh Combo Cooler takaró többfunkciós lótakaró, használható karámban, istállóban és szállításhoz egyaránt. Könnyű és légáteresztő anyagának köszönhetően ideális hűtőtakaró, edzés és mosás utáni szárítótakaró.

A Kentucky Mesh Combo Cooler a Mesh légytakaró és a 3D Spacer takaró kombinációja. A hátrész 3D Spacer anyagból, könnyű, de erős méhsejt szerkezetű anyag, ami kivezeti a nedvességet és szárazon tartja lovunkat. Alsó rész Mesh hálós anyagból, ami megakadályozza, hogy a rovarok és bogarak zavarják lovunkat és megfelelő légáramlást biztosítanak. Speciális tervezésű Mesh Combo anyag, nem ragad bele a lovak szőre, rendkívül kényelmes viselet.

Anatómiai kialakítású, minden ló alkatra tökéletesen illeszkedik. Extra komfort érdekében szintetikus bárányszőr a marnál és lecsatolható keresztpántokkal rendelkezik. Ha lecsatoljuk a keresztpántokat, ideális show takaró munka és versenyek alkalmával. Egyedi Kentucky-s barna szintetikus bőr szegéllyel és bőr Kentucky logóval a különleges megjelenés érdekében.

Mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető).

További információk

Méret

125, 130, 140, 145, 155, 160

Márka

Szín

kék

Modell

szárító takaró, légytakaró