Kentucky Impact Equalizer nyeregemelő 18mm

SKU: N/A

63.900 Ft

  • Elnyeli és kiegyenlíti a nyomást
  • A ló szabadabban mozog
  • Ergonómiai előnyök lónak és lovasnak
  • Lélegző és légáteresztő
  • Magas minőségű memóriahabból és 3D spacer anyagból

A Kentucky Horsewear Impact Equalizer nyeregemelő kiegyenlíti és egyenletesen oszlatja el a nyomást. Ez nemcsak a ló hanem a lovas hátát is védi lovaglás közben. Minden szakágban tökéletes választás. Használatával könnyebb ellazítani a ló izmait, így a mozgás során a ló könnyebben tud mozogni, hosszú távon pedig egy rugalmasabb és mozgékonyabb lovat eredményez. A lovas okozta terhelést is elnyeli, stabilizálja a nyerget, így ergonómiai előnyökkel jár lónak és lovasnak egyaránt.

A nyeregemelő memóriahabból és 3D spacer anyagból készült. Az anyagkombinációnak köszönhetően maximálisan ütéselnyelő. A memóriahab kiegyenlíti a nyomást, felveszi a ló alakját. A 3D spacer légáteresztő tulajdonságai miatt biztosítja a hát szellőzését. Az anyagoknak köszönhetően a nyeregalátét 20-30%-ban könnyebb mint a piacon jelenleg elérhető nyeregemelők, így közvetlenebb a kapcsolat lovunkkal és jobb kommunikációt eredményez.

A Kentucky Horsewear olyan memóriahabot használ, amit a hadsereg használ védőfelszereléseihez. A 3D spacer méhsejt szerkezetű, párnázott, ütéscsillapító hatású. Rendkívül légáteresztő, így nem melegszik fel lovunk háta.

A nyeregemelő markivágása szintetikus bőrből készült, kényelmes, kevesebb a nyomás a ló marjára, gerincére. Szilikon gripes mintázattal, így nem csúszik el a nyereg alatt.

Mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). Mosás előtt távolítsa el a memóriahabot a nyeregemelő belsejéből.

 

További információk

Szín

fekete, szürke

Márka

Vastagság

vastag