Kentucky Heavy Square gyapjú takaró

SKU: 52174

39.600 Ft

A Kentucky Heavy Square szintetikus gyapjútakaró többféleképpen is használható.

  • Sokféle használat: alátéttakaró, szárítótakaró, szállításhoz, versenyeken.
  • Gyorsan száradó anyagból, kivezeti a nedvességet
  • Könnyen tisztítható
  • A meghosszabbított nyakrész könnyen visszahajtható
  • Időtálló design, gyapjú megjelenés (100% gyapjú hatású poliészter)
Kategória: ,

A Kentucky Horsewear Heavy Square gyapjú takaró a Duvet takaró és a Heavy gyapjú takaró keveréke. A gyapjú hatású takaró használható szárítótakaróként, alátéttakaróként, akár szállításhoz vagy a versenyeken is. Időtálló design, extra tartós anyagból, egy életre szóló választás.

A magas minőségű Kentucky Horsewear Heavy gyapjú takaró gyorsan száradó anyagból készült, felszívja és kivezeti a nedvességet a takaró külsejére, onnan pedig hamar elpárolog az izzadtság, nedvesség. Még télen is lovunk 5 perc alatt megszárad és garantáltan nem fázik meg. A poliészter anyagnak teljesen gyapjú hatása van, a lószőr és a kosz könnyen lekefélhető. Nagyon tartós és egyszerű a használata. Mosható anélkül, hogy veszítene minőségéből.

Nagy méretű (210×200), így szinte minden lóra többféleképpen is használható. Ideális választás olyan lovasoknak, akik többféle lovat lovagolnak, mert mindegyik lóra illeszkedik. A meghosszabbított nyakrész felhajtható a nagyobb védelem érdekében. Nem dörzsöli ki a sörényt sem. Nem kell bajlódni keresztpántokkal és csatokkal.

A takaró mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető).

További információk

Szín

fekete, kék, kockás

Méret

140 x 120, 140 x 160, 210 x 200

Márka

Modell

polár takaró, szárító takaró