Kentucky ekcéma takaró

SKU: 52189-08

59.600 Ft

A tökéletes lótakaró, ekcémában szenvedő vagy nagyon érzékeny bőrű lovak számára.

  • Maximális védelem
  • Gyorsan szárad
  • Elvezeti az izzadtságot
  • Antibakteriális
  • Nyakrésszel

A tökéletes lótakaró, ekcémában szenvedő vagy nagyon érzékeny bőrű lovak számára. A Kentucky Horsewear ekcéma takaró úgy lett tervezve, hogy megvédje lovunkat a zavaró rovaroktól és megakadályozza a vakarózást. A maximális évdelem érdekében nyakrésszel ellátva, ami egészen a fülig felér.

Az ekcémás lovak nagy odafigyelést igényelnek, állapotuk könnyen romlik, fokozódhat a vakarózás, melynek következményeként bakteriális és gombás fertőzések alakulhatnak ki. Ezért is fontos szempont, hogy a Kentucky ekcéma takaró Quick Dry gyorsan száradó anyagból készült, így lovunk nem izzad be a takaró alá.

Anyaga erős, légáteresztő és kényelmes viselet. Világos színének köszönhetően visszaveri a napsugarakat és nem nyeli el a hőt.

Extra hosszú nyakkal, ami átbújtatódik a füleken is, teljes mértékben védve lovunkat. A nyakrész 5 tépőzáras bújtatóval rögzíthető.

A tökéletes védelem érdekében a lótakaró hasvédővel van ellátva, 3 hevederpánttal záródik. Hosszított farokvédő résszel és rugalmas farkvédő pánttal.

Mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető).

További információk

Szín

szürke

Méret

125, 130, 140, 145, 155, 160

Márka

Modell

légytakaró