Kentucky Correction Impact nyeregemelő 10mm

SKU: 42588-01-10

73.900 Ft

Készleten

A korrekciós nyeregemelő segíti a nyereg tökéletes illeszkedését, könnyen megfelelően állítható a ló hátához.

  • 6 belső zsebbel
  • A filcrétegek vastagsága 2mm – 9mm
  • Elnyeli és kiegyenlíti a nyomást
  • A ló szabadabban mozog
  • Ergonómiai előnyök lónak és lovasnak

A Kentucky Horsewear Correction Impact nyeregemelő segíti a nyereg tökéletes illeszkedését és egyensúlyba kerülését. Ideális többek között fiatal lovak számára is, vagy olyan lovaknak, akik izomzata gyakrabban változik. A Kentucky Horsewear nyeregemelő kiegyenlíti és egyenletesen oszlatja el a nyomást. Ez nemcsak a ló hanem a lovas hátát is védi lovaglás közben. Minden szakágban tökéletes választás. Használatával könnyebb ellazítani a ló izmait, így a mozgás során a ló könnyebben tud mozogni, hosszú távon pedig egy rugalmasabb és mozgékonyabb lovat eredményez. A lovas okozta terhelést is elnyeli, stabilizálja a nyerget, így ergonómiai előnyökkel jár lónak és lovasnak egyaránt.

A 6 filcbetétnek köszönhetően teljes mértékben a ló hátához alakítható, ezáltal jobban illeszkedik a nyereg és számos előnnyel jár a ló hátára. A nyeregemelő ütéselnyelő memóriahabból és 3D spacer anyagból készült. A memóriahab kiegyenlíti a nyomást, felveszi a ló alakját. A 3D spacer légáteresztő tulajdonságai miatt biztosítja a hát szellőzését. Az anyagoknak köszönhetően a nyeregalátét 20-30%-ban könnyebb mint a piacon jelenleg elérhető nyeregemelők, így közvetlenebb a kapcsolat lovunkkal és jobb kommunikációt eredményez.

A korrekciós nyeregemelő mindkét oldalon 3 zsebbel rendelkezik és 3 különböző vastagságú filcbetétet tartalmaz (2mm, 3mm és 4mm). A betéteket használhatjuk együtt, önállóan, vagy bárhogy kombinálva az egyedi igények szerint 2mm és 9mm vastagság között. A nyereg nyomásának minimalizálása és az ütéselnyelés maximalizálása érdekében a Kentucky nyeregemelő 10mm-es memóriahabbal van ellátva. A Kentucky Horsewear olyan memóriahabot használ, amit a hadsereg használ védőfelszereléseihez. A 3D spacer méhsejt szerkezetű, párnázott, ütéscsillapító hatású. Rendkívül légáteresztő, így nem melegszik fel lovunk háta.

A nyeregemelő markivágása szintetikus bőrből készült, kényelmes, kevesebb a nyomás a ló marjára, gerincére. Szilikon gripes mintázattal, így nem csúszik el a nyereg alatt.

Mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). Mosás előtt távolítsa el a betéteket a nyeregemelő belsejéből. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy konzultáljon egy nyeregessel, csontkovácsolással vagy állatorvossal, hogy az alátét a lehető legmegfelelőbben állíthassuk be.

 

 

További információk

Szín

fekete

Márka

Vastagság

vékony