Kentucky bőrbarát alátéttakaró nyakrésszel 150g

SKU: 52216

59.900 Ft

Kényelmes és puha Kentucky alátéttakaró, amit könnyedén lovunk igényeihez igazíthatunk.

  • Szintetikus nyúlszőr bélése megakadályozza a kidörzsölődést
  • Ideális érzékeny bőrű és nyírt lovak számára
  • Bélés nem szív magába szagot
  • Szintetikus nyúlszőrrel bélelt nyakrészt tartakmaz
  • Nyakrész levehető, két tépőzárral rögzíthető
  • Könnyen kombinálható más takaróval
  • Mosógépben mosható 30°-on (szárítógépbe nem tehető)
Kategória: ,
Címkék: ,

A szuper kényelmes Kentucky Horsewear alátéttakaró 150 grammos töltetű, szintetikus nyúlszőr bélése rendkívül puha, megakadályozza a kidörzsölődést és nem ragad bele a lovak szőre. Ideális választás érzékeny bőrű és nyírt lovak számára. A nyúlszőr használatával apró légzsákok jönnek létre, amelyek benntartják és megőrzik a testhőmérsékletet. Apró puha szőrszálainak köszönhetően a ló szőre fényesebbé válik. A maximális kényelem érdekében a Kentucky Horsewear alátéttakaró nagyon meleg de mégis könnyű a súlya. A nyakrész úgy lett kialakítva, hogy ne helyezzen nyomást a marra, kettő tépőzárral rögzíthető. Egyszerűen kombinálható más takaróval a ló igényeinek megfelelően.

A bőrbarát alátéttakaró külseje poliészter mikroszálas pamut tapintású anyagból készült. A 150 g-os bélés olyan tulajdonságokkal bír, mint a tollpehely, de nem szívja fel a szagokat.

A Kentucky Horsewear alátéttakaró első részén klasszikus csattal záródik, mely megfelelően a helyén tartja a takarót. Kialakításának és anyagösszetételének köszönhetően mindig a megfelelő helyen marad, nem mozdul el. A takaró hátsó részén kettő D karika található, igény esetén felhelyezhető egy farokpánt is (külön kapható). A nyakrész levehető, kettő tépőzárral rögzíthető.

Mosógépben mosható 30°-on, szárítógépbe nem tehető. Javasoljuk havonta mosni.

További információk

Szín

fekete

Méret

125, 130, 140, 145, 155, 160, 165

Márka

Modell

istállótakaró