Kentucky All Weather Hurricane nyakrész 150g

SKU: 52211

23.520 Ft

Az eső, szél és hideg időjárás elleni extra védelem érdekében a Kentucky All Weather Hurricane nyakrész ideális, tökéletesen illeszkedik a Hurricane karámtakarókhoz.

  • Használd a Kentucky All Weather Hurricane karámtakarókkal
  • 0 és 150g töltetű
  • Szintetikus nyúlszőrnek köszönhetően nem dörzsöl ki
  • 100%-ban víz- és szélálló a PU bevonatú külső anyagának köszönhetően
  • Erős bújtatokkal a nyakrész belsejében, így nem kerül víz a takaró alá
Kategória: , ,

A Kentucky Horsewear All Weather Hurricane vízálló nyaki rész tökéletesen használható a Kentucky Horsewear All Weather Hurricane karámtakarókkal. A 0g és 150g nyakrész egyszerűen variálható az igényeknek megfelelően és könnyen rögzíthető a takaróra erős bújtatós tépőzárainak köszönhetően.

A 100%-os szél- és vízállóságának köszönhetően ideális olyan lovak számára, akik éjjel-nappal kint vannak.

PU bevonattal készült, mint a Kentucky Hurricane karámtakarók, így maximális védelmet nyújtanak az eső és szél ellen. A bevonatot a takaró külsejére viszik fel, ezért is egyedülálló a piacon. A külső PU bevonat miatt nem igényel külön kezelést és nem szakad. A nyakrész belsejében található szintetikus nyúlszőr védi a lovak sörényét. A nyúlszőr extra meleget nyújt, nagyon puha, kényelmes és nem dörzsöli ki még a legérzékenyebb lovak bőrét sem. A 150g-os rostos töltet extra védelmet nyújt lovának a hideg időjárás ellen. A szintetikus nyúlszőrrel együtt egy szigetelő réteget hoz létre, amely megőrzi a ló testének melegét.

A nyakrész négy erős tépőzárral rögzíthető a takaróhoz és elől két erős tépőzárral zárható, amit a klasszikus Kentucky műbőr betétek és az arany részletek díszítenek. A nyakrész a marnál kicsit hosszabb, így nem szivárog be alá az eső.

Mosógépben 30 fokon mosható, vagy egyszerűen neves ronggyal törölje át. Hagyja a levegőn megszáradni. Más vízálló takarókkal ellentétben nem igényel külön vízhatlanító kezelést, mivel a mosás nem rontja az anyag vízhatlanságát.

További információk

Szín

kék

Márka

Méret

M, L, XL

Modell

karámtakaró, nyakrész