Kentucky Air Tech Military hátsó lábvédő

SKU: 84203

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Extrém erős és ütéscsillapító Air Tech military lábvédő a Kentucky Horseweartől. A legjobb és legmagasabb védelmet biztosítja lovainknak a terepversenyeken.

A Kentucky Horsewear Air Tech military lábvédő 5 rétegből áll. Belsejében egy rendkívül lélegző kötött bélés található, amely bőrbarát és megakadályozza az esetleges kidörzsölődést. A bélés továbbá megakadályozza a lábvédő lecsúszását vagy elfordulását. A második réteg egy 5 mm vastag EVA habból áll. Rendkívül könnyű és ütéscsillapító tulajdonságú, stabilitást nyújt mind a lábvédőnek, mind pedig a ló lábának. Az EVA habréteget szellőzőnyílásokkal perforálták, hogy a elvezesse a hőt, így a lábak nem tudnak túlmelegedni.

A harmadik réteg egy 2 mm vastag TPU kemény héj, amely kivédi és felfogja az erős külső behatásokat. A lábvédő első részébe egy további 5mm vastag EVA habréteg is került, hogy extra védelmet kapjanak a hátsó lábak amikor azok hozzáérnek egy akadályhoz. 

A külső réteg pedig lyukacsos műbőrből készült. Kis szellőzőnyílások megakadályozzák a láb túlmelegedését. Az anyag nem szívja magába a vizet, így az Air Tech military lábvédő megtarta könnyű súlyát még extrém pályákon is. Az Air Tech lábvédők a hosszú és nehéz terepszakaszokon fokozzák a teljesítményt mindeközben kényelmes viseletet biztosítanak lovainknak.

A Kentucky Horsewear lábvédő maximálisan illeszkedik a ló lábára, nem csúszik vagy fordul el a használat során. Tökéletesen illik az Eventing Air Tech military pataharanghoz, így garantálható a maximális védelem!

Az Air Tech military lábvédő rendkívül erős tépőzárral rendelkezik. A lovastusa lábvédő mosógépben 30°-on mosható (szárítógépbe nem tehető). Mosás előtt csatold össze a tépőzárakat vagy használj mosózsákot.