Equestrian Stockholm Select versenyzakó Moonless Night

SKU: N/A

83.930 Ft

  • Szín: barna/lila
  • Részletek: függőleges hálós panel a hát közepén valamint elől és hátul / feketén csillogó glitter a derékcipzár mentén és a gallér szélén / króm cipzár / rejtett cipzárral és króm fém gombokkal.
  • Zakótáska: fekete fehér Equestrian Stockholm logóval / mérete: magasság 129 cm, szélesség 51 cm
  • Anyag: 67% újrahasznosított poliészter, 33% spandex / hálós rész: 90% újrahasznosított poliészter, 10% spandex
  • Mosás: Kézi mosási program. Kifordítva mossa. Mosózsák használata javasolt. Hasonló színekkel. Mosás előtt zárjon be minden cipzárt és gombot. Ne használjon öblítőt vagy fehérítőt. Alacsony hőfokon vasalható.

Az Equestrian Stockholm Select versenyzakó kényelmes és rugalmas technikai anyagból készült, lélegző, könnyű hálós anyaggal kombinálva tökéletesen illeszkedik és ideális viselet egész nap a maximális teljesítmény érdekében.

A tökéletes versenyzakó légáteresztő, könnyű hálós betétekkel rendelkezik a hát felső részének közepén, valamint elől és hátul. A hálós anyag a derékban lévő cipzártól a kar alatti varrásig nyúlik. Ennek köszönhetően hűvös, kényelmes és stílusos viselet a versenyek során.

A versenyzakó gyönyörű barna/lila színben készült, csodaszép fekete csillogó részletekkel díszítve, garantáltan egyedi megjelenést biztosít a versenyeken. Az elegáns megjelenés érdekében elől 4 gombbal, alatta rejtett cipzárral záródik. Mosógépben biztonságosan mosható. Újrahasznosított anyagból készült környezetünk védelme érdekében. Rose Gold Equestrian Stockholm fém táblával.

Kombinálja más Equestrian Stockholm termékekkel, hogy a versenyeken a legstílusosabban tündökölhessen. Versenyzakóhoz tartozik egy luxus védőzsák, amely segít zakónkat megvédeni és tisztán tartani otthon és szállítás közben is.

További információk

Méret

XS, S, M, L, XL

Márka

Szín

barna