Candy Horse Hooves jutalomfalat sárgarépa és sütőtök

SKU: Candy_hooves_carrot_pumpkin

3.600 Ft

Készleten

100%-ban természetes, cukor hozzáadása nélkül készült, szuper praktikus, pata alakú Candy Horse sütemény. Finom sütőtökkel és sárgarépával töltve, lenmag hozzáadásával. Tökéletes jutalomfalat lovadnak, amivel amivel igazán kényeztetheted!

Sárgarépa a lovak étrendjében

A sárgarépa elsősorban karotinoidok – antioxidánsok – forrása, amelyek egyben színezékek is, amelyek a sárgarépának jellegzetes narancssárga színét adják. A sárgarépa többféle karotinoidot tartalmaz, például luteint, zeaxantint, likopint, alfa-karotint és béta-karotint, pl. A provitamin. Gazdag egyéb antioxidánsokban is, pl. flavonoidok (kaempferol, luteolin, kvercetin és mások) és fenolos vegyületek, például klorogénsav, hidroxi-fahéjsav, ferulasav, p-kumársav, p-hidroxi-benzoesav vagy kávésav. A sárgarépának nagyrészt erős szabadgyök-ellenes hatása van.

Sütőtök a lovak étrendjében

A sütőtök számos ásványi anyag forrása, mint például: kalcium, magnézium, szelén, kálium és cink, valamint antioxidáns vitaminok: A, C és E, valamint folsav és niacin. A béta-karotin jelenlétének köszönhetően a sütőtök pozitív hatással van a szem működésére. E-vitamin, C-vitamin és A-vitamin tartalmának köszönhetően a sütőtök pozitív hatással van a bőr állapotára. Jótékony hatással van a belek munkájára, serkenti az emésztési folyamatokat. Segít megtisztítani a szervezetet a mérgező anyagcseretermékektől.

Lenmag a lovak étrendjében

Nyálkahártya-vegyületeket és pektint tartalmaz. Ezenkívül ásványi anyagok forrása: kalcium, magnézium, foszfor, réz, cink és vitaminok: C, E, B1, B2, B5, B6 és folsav. Rendszeresen tálalva pozitív hatást fejt ki, javítja a paták egészségét és a szőrzet megjelenését, erősíti az emésztőrendszert, támogatja a lovakat a szőrzetváltás és a lábadozás során. Rendkívül hasznos az emésztőrendszer gyulladásai és fekélyei esetén. Védő és gyulladáscsökkentő hatása van az emésztőrendszerre, serkenti a perisztaltikát, javítja az emésztést. Stabilizáló és védő hatása van.

Hozzávalók: zabliszt, sárgarépa, sütőtök, teljes kiőrlésű búzaliszt, teljes kiőrlésű kukoricaliszt, lenmag, lenolaj, víz.

További információk

Márka