Candy Horse Hooves jutalomfalat cékla

SKU: Candy_hooves_betroot

3.600 Ft

Készleten

100%-ban természetes, cukor hozzáadása nélkül készült, szuper praktikus, pata alakú Candy Horse sütemény. Finom céklával töltve, lenmag hozzáadásával. Tökéletes jutalomfalat lovadnak, amivel amivel igazán kényeztetheted!

Cékla a lovak étrendjében

Gazdag ásványi anyagokban, például magnéziumban, káliumban, cinkben, vasban vagy foszforban, valamint két elemi ásványban – céziumban és rubídiumban. A cékla összetételét B-vitaminokkal, savval C-, A-, E-, K-vitaminnal, elsődleges rosttal, antioxidánssal és folsavval egészítik ki. A magas C-vitamin-tartalmat igénylő cékla fő tulajdonságai a fertőzések és a megfázás megelőzése. A B1-vitamin tartalmának köszönhetően a cékla pozitív hatással van a keringési és izomrendszer működésére. Az étrend céklával való gazdagítása lehetővé teszi a szervezet teljesítményének kiegyenlítését, a csontok támogatását, az egészség erősítését és az agyműködés támogatását.

Lenmag a lovak étrendjében

Nyálkahártya-vegyületeket és pektint tartalmaz. Ezenkívül ásványi anyagok forrása: kalcium, magnézium, foszfor, réz, cink és vitaminok: C, E, B1, B2, B5, B6 és folsav. Egyenlő mennyiségben adják be, javítják a paták egészségét és a szőrzet megjelenését, erősítik az emésztőrendszert, támogatják a lovakat a szőrzetváltás és a lábadozás során. Hasznos a csatornarendszer gyulladásai és fekélyei esetén. Védő, gyulladáscsökkentő hatása van a támasztórendszerre, támogatja a perisztaltikát, javítja az emésztést. Stabilizáló és védő hatása van.

Összetevők: zabliszt, cékla, teljes kiőrlésű búzaliszt, teljes kiőrlésű kukoricaliszt, lenmag, lenolaj, víz.

További információk

Márka